ExSeed Health

Alle anmeldelser

ExSeed Health

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

ExSeed Health

Hos ExSeed Health er de eksperter i mænds sundhed og har gjort det til deres mission at behandle de 40 % af alle infertilitetstilfælde, der er mandlige relaterede, men i øjeblikket stort set forsømt på verdensplan!

De har bygget deres virksomhed til at udnytte de seneste videnskabelige fremskridt inden for fertilitets- og sundhedsforskning for at levere en række innovative produkter, der giver mænd og par mulighed for at tage kontrol over deres reproduktivesundhed.

De er også stolte af at bryde unødvendige tabuer og skabe opmærksomhed om mandlig fertilitet ved at gøre mandlige samtaler enklere og mere ligetil - som de burde være.

ExSeed Health's værdier
Deres virksomhed er bygget på et imponerende drive og innovation for at hjælpe mennesker gennem den teknologi, som er tilgængelig for dem. Deres værdier guider dem hver dag og sikrer deres forretningsvej for i morgen.

De giver mænd og par mulighed for at træffe informerede beslutninger om deres sundhed og livsstil.

De er ærlige og gør det rigtige for vores folk og verden.

De er innovative, hurtige og villige til at udfordre status quo ved at gøre tingene anderledes.

De gør altid vores bedste for vores kunder – omsorg er kernen i alt, hvad vi gør.

Arbejd med ExSeed Health
Hos ExSeed Health arbejder de tæt sammen med deres partnere for i samarbejde at nå ud til mænd og par på deres rejse mod sundhed og fertilitet. De har allerede en række succeshistorier med at implementere ExSeeds produkter og tjenester i private og offentlige klinikker, samt arbejde med online sundhedsudbydere og specialiserede sundhedsdistributører.

Deres produkter og tjenester omfatter klinisk fertilitetstest til mænd i hjemmet, automatiserede livsstilsprogrammer, specielt formulerede fertilitetstilskud til mænd og sidst, men ikke mindst, en avanceret cloud-baseret patientstyringsplatform, der nemt kan integreres med eksisterende sundhedsydelser.

Hvordan fungerer en sædtest?
For at teste din sæd vil din læge bede dig om at give en sædprøve. Typisk vil du ejakulere i en opsamlingsbeholder i et værelse på din læges kontor. Prøven undersøges derefter under et mikroskop, som giver nyttige oplysninger om de specifikke funktioner af din sæd (dvs. sandsynligheden for, at en prøve vil resultere i en gravid partner). Normale sædprøver registrerer volumen (mængden af ​​sæd), koncentration (hvor mange sædceller du har pr. milliliter sæd), motilitet (mængden af ​​bevægelig sæd) og det samlede antal bevægelige sædceller (den samlede mængde bevægelig sæd i et ejakulat) . Nogle sædtests evaluerer desuden karakteristika såsom morfologi (sædens udseende), pH, farve, tilstedeværelsen af ​​andre celletyper og fortætningstid. ExSeed Home Sperm Test giver dig: Volumen, koncentration, motilitet og totalt antal bevægelige sædceller, hvilket er, hvad mange klinikker bestemmer. Dette skyldes, at det samlede antal bevægelige sædceller er det tal, der er stærkest forbundet med sandsynligheden for graviditet (1). De mest almindelige diagnoser til sædanalyse er: Hypospermi: Når der er lavt volumen Oligospermi: Når der er et lavt antal sædceller Azoospermi: Når der slet ikke er sædceller Asthenozoospermi: Når der er en stor mængde sædceller, der ikke bevæger sig Tetrazoospermi: Når der er en stor mængde unormal sæd. Leukospermi: Når en stor mængde runde celler/hvide blodlegemer er til stede i prøven. Necrospermia: Når en stor mængde døde sædceller er til stede.

Tak fordi du læste om ExSeed Health
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad ExSeed Health kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.