Family Tree DNA

Alle anmeldelser

Family Tree DNA

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Family Tree DNA

Family Tree DNA blev grundlagt i 2000 og er en pioner inden for genetiskgenealogi, brugen af ​​DNA-test til at etablere relationer mellem individer og bestemme herkomst. Som førende i branchen tilbyder de avancerede teknologier, der giver brugerne mulighed for at få yderligere indsigt i deres familiehistorie - alt sammen med en simpel DNA-podning.

Mere end 2 millioner mennesker har fået deres DNA testet hos FamilyTreeDNA. Resultatet er den mest omfattende DNA-matchningsdatabase i branchen.

Skal jeg bestille et nyt sæt til tilføjelser og opgraderinger?
Hvis du allerede har købt et DNA-kit og indsendt en prøve, behøver du ikke bestille et nyt sæt - de vil bruge din eksisterende DNA-prøve, gemt i deres laboratorium, til enhver yderligere test, du bestiller. I det sjældne tilfælde, at dine eksisterende prøver ikke har yderligere DNA tilgængeligt til testning, sender de dig et ekstra samlingssæt gratis, der er knyttet til dit originale kit.

Hvordan er mit privatliv beskyttet?
Dit privatliv er af største vigtighed for Family Tree DNA. Derfor bestemmer du, hvordan din genetiskeinformation bruges og deles med andre. De bruger industristandard sikkerhedsprocedurer til at opbevare din DNA-prøve, DNA-testresultater og andre personlige oplysninger, du giver dem. Derudover opbevarer de DNA-testresultater og prøver uden navne eller andre generelle identifikationsoplysninger.

Derudover videregiver Family Tree DNA ikke dit navn eller andre generelle identifikationsoplysninger forbundet med dine genetiske data til tredjeparter, medmindre det er påkrævet ved lov, for at overholde en gyldig stævning eller retskendelse eller med dit udtrykkelige samtykke.

Hvordan vil mit DNA blive behandlet og opbevaret?
Prøveindsamlingssæt indeholder to hætteglas - et til hver kind - begge med en stregkode, der forbinder hætteglassene med din ordre. Stregkoden scannes ved check-in og udløser en e-mail til sættets ejer om, at de har modtaget din prøve. Et enkelt hætteglas sendes til deres statskompatible CAP/CLIA-certificerede laboratorium til DNA-ekstraktion, hvor DNA'et opbevares i deres robotfryser ved -20 C for at blive behandlet til den eller de test, du har bestilt. Det resterende DNA returneres til fryseren og opbevares til fremtidig testning bestilt af sættets ejer. Det andet hætteglas opbevares i et sikkert rum ved stuetemperatur i op til 25 år og vil kun blive brugt i tilfælde af, at dit DNA fra det første hætteglas ikke er tilgængeligt i tilstrækkelig mængde eller kvalitet til den/de test(s) bestilt af sæt ejer.

Kan jeg give et FamilyTreeDNA-sæt i gave?
Ja. Når du afgiver din ordre, kan du enten sende sættet til dig selv eller oplyse modtagerens leveringsadresse, som de så sender DNA-sættet direkte til.

Sættet aktiveres på købstidspunktet, og de vil straks begynde at sende relevante ordrebekræftelser og e-mail-notifikationer til sporing af forsendelse. Hvis du har angivet din e-mailadresse på købstidspunktet, fordi det er en overraskelsesgave, skal du sørge for at sende legitimationsoplysningerne til DNA-udbyderen, så snart de modtager sættet, og få dem til at ændre sættets ejers e-mailadresse, efter at de har registreret sig hos de oplysninger, du har givet.

Hvor lang tid tager det at modtage mine resultater?
Sæt, der sendes mellem USA og Canada, ankommer typisk inden for 5-7 hverdage. For internationale ordrer kan det tage 3-5 arbejdsuger.

Når Family Tree DNA modtager din DNA-prøve i laboratoriet, får du besked om modtagelsen via den e-mailadresse, der er knyttet til din konto. De sender din prøve direkte til laboratoriet til behandling. Behandlingstiden afhænger af den eller de bestilte test.

Behandlingstider for resultater
- Family Finder-resultater tager typisk 2 til 4 uger at behandle

- mtDNA-resultater tager normalt 6 til 8 uger

- Y-DNA-resultater tager normalt 3 til 6 uger

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Family Tree DNA?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.