Fitness Mentors

Alle anmeldelser

Fitness Mentors

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Fitness Mentors

Velkommen til Fitness Mentors, din ressource til onlinecertificering af personligtræner. Deres team brænder for at hjælpe deres studerende med at tage deres personlige træning til næste niveau ved at lære, hvordan de træner kunder online, tiltrækker nye kunder og vokser deres online-forretning.

Fitness mentor-teamet består af universitetsprofessorer med stor erfaring med at forberede eleverne til de personlige træner-certificeringseksamener, der kræves for succes inden for fitnessområdet. Disse mentorer kombinerer deres erfaring med en skræddersyet tilgang, der kan skræddersyes til hver enkelt elev for at sikre succes. Når eleverne vælger Fitness Mentorer, får de de nødvendige færdigheder til at give deres kunder mest værdi som online personlige sneakers og i sidste ende have størst succes med deres virksomhed.

Som online personlig træner skal du have mange hatte på. For at få succes skal en online personlig træner være en sælger, en coach, en kropsforsker og en mentor. At mestre hvert aspekt af online personlig træning er afgørende for virksomhedens succes, og Fitness Mentors hjælper sine elever med at lære, mestre og anvende hvert aspekt til deres virkelige bestræbelser. Ved at samarbejde med Fitness Mentorer får eleverne en unik uddannelse, der med garanti vil føre dem til succes i verden af ​​online fitnesstræning.

For at nå din drøm som online personlig træner skal du blive certificeret, og det er her Fitness Mentors rejse starter. Fitness Mentors giver dig den nødvendige uddannelse for at opnå de færdigheder, du behøver for at blive en succesfuld personlig træner, og giver dig en skræddersyet plan, der med garanti vil fungere for dig. De tilbyder også rådgivning for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilken certificering der er bedst egnet til at få dig på den vej, du ønsker. Fitness Mentorer hjælper deres elever med at navigere i den ofte vanskelige verden af ​​online personlig træningscertificering.

Ud over den uddannelse og rådgivning, Fitness Mentors tilbyder, kan eleverne finde mere information om deres succes på Fitness Mentors blog eller ved at lytte til podcasten, som hjælper dem med at låse op for hemmelighederne for at blive den mest succesrige personlige træner, de kan være. Disse facetter kombineret med gratis og førsteklasses studieressourcer gør Fitness Mentorer til det ideelle sted at gøre din drøm om at blive en online personlig træner til virkelighed. Har du nogen spørgsmål? Kontakt dem venligst. De ser frem til at hjælpe dig med at blive den bedste online personlige træner, du kan være.

Fitness Mentors er dedikeret til at gøre dine drømme om en succesfuld fitnesskarriere til virkelighed på den mest effektive og hurtigste måde muligt.

Kerneværdier
Fællesskab: Deres mål er at bringe alle sammen for at fremme den bedste uddannelses- og læringsoplevelse gennem en række forskellige kanaler.

Vækst: De ønsker, at du vokser med dem, ikke kun ved at blive CPT, men også ved at fortsætte din uddannelse. De tror på, at personlig vækst er lige så vigtig som professionel vækst. Det handler om selvkærlighed og at dele din kærlighed til fitness med dine kunder.

Autenticitet: Alt, hvad de gør, har de selv bygget. Og de har haft stor succes med det. Deres studieværktøjer har vist sig at hjælpe studerende som dig med at bestå CPT-eksamenerne, og nu er vi godt på vej til at blive en førende personlig træner-certificeringsvirksomhed på markedet.

Mål: Hvis deres mål er at træne dig til at være den mest kvalificerede og selvsikre personlige træner, tror de på, at dit mål er at videregive din viden og kærlighed til fitness til dine kunder, familie og venner (og verden).
Service: De sørger for, at deres service til dig altid er top of mind. Det gør de ved at inkorporere alle 5 kerneværdier i hvert af deres produkter. Deres mission er at gå ud over det for at sikre, at du får den absolut bedste service fra deres team af personlige fitness-mentorer, instruktører og brancheeksperter. Vi ved, at hvis vi kan give dig den bedste service, er der større sandsynlighed for, at du vil give dine kunder den bedste service.

Mere om Fitness Mentors
De er 100 % forpligtet til at gøre din drøm om en succesfuld karriere som personlig træner i fitness til virkelighed. De lover at støtte dig hvert skridt på vejen mod din personlige træner-certificering og efterhånden som din karriere skrider frem. Uanset om du lige er startet på din certificering eller ønsker at åbne dit tredje fitnesscenter, er Fitness Mentors stedet at være.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Fitness Mentors
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.