Fiverr

Alle anmeldelser

Fiverr

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

J
Jens T.
Fiverr har meget at tilbyde folk, der har brug for at arbejde med samarbejdspartnere. Siden lader dig opdage mange talenter, bidragydere, redaktører, skabere. Det er godt designet til at gennemse, ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Er meget tilfreds

  Fiverr har meget at tilbyde folk, der har brug for at arbejde med samarbejdspartnere. Siden lader dig opdage mange talenter, bidragydere, redaktører, skabere. Det er godt designet til at gennemse, foretage forespørgsler, se prøver. Jeg har med succes gennemført to komplekse projekter indtil videre ved at bruge redaktører og håndværkere gennem Fiverr, og jeg er ikke sikker på, hvor jeg ville have fundet dem andre steder.

  Der er en masse gode sælgere her, som vil producere gode, godt prissatte og originale ting til dig. det eneste, jeg vil sige, er at være forsigtig med svindlere, der forsøger at få dig til at betale for en ophavsretsaftale uden først at sige, at du skal bruge en. de vil bare presse alle de penge, de kan, ud af dig, og deres arbejde er normalt ikke det værd alligevel.


Andre læste også

Logo Business Danmark

Business Danmark

0 anmeldelser

Business Danmark er den eneste fagforening i Danmark, der har specialiseret sig i salg og marketing. De forkæmper den kommercielle dagsorden ...

Logo Mobrog

Mobrog

1 anmeldelser

Bliv betalt for at sige din mening, en seriøs spørgeskemaundersøgelses side finder du her.Om Mobrog.com Siden er drevet af Sp...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo 3F

3F

1 anmeldelser

Arbejderbevægelsen startede i Danmark i 1871 da Den Internationale Arbejderforening blev grundlagt. I dagens Danmark er fagbevægleserne...

Fiverr

Uanset hvad du har brug for, så er der højst sandsynlig en person som der kan hjælpe dig med det. Hvis du ikke er sikker på hvor du skal lede, så er Fiverr en mulighed, eftersom platformen er designet til at samle en masse tjenester et sted, hvor det så er muligt, at finde nogle freelancere der kan gøre det arbejde du leder efter.

Om Fiverr
Fiverr er en online markedsplads til freelance tjenester. Det er ikke en ny markedsplads, faktisk så har Fiverr været aktiv siden 2010 og der er rigtig mange aktive købere og sælgere på platformen. Dette er en platform designet til at samle selvstændige arbejdere på én platform, som der gør det nemt for dig at finde en service så du kan få det lavet, der skal laves, på rigtig kort tid. Du kan dog også bruge Fiverr til at tilbyde en service, så du selv kan bruge platformen som en måde at få købere på.

Produkter og tjenester
Eftersom Fiverr er en markedsplads, hvor folk selv kan tilbyde deres egen service, så betyder dette at det er meget muligt at finde det du leder efter. Uanset om det er grafik til dit nye projekt, oversættelse af en tekst, en animationsvideo og rigtig meget mere. Det er på Fiverr muligt at se bedømmelser for en specifik service, så du kan se tidligere klienters erfaring, med den specifikke sælger. Mængden af tjenester som Fiverr tilbyder, bliver bredere og bredere. Hvis du er en person der søger efter et job, så kan du starte dit eget på Fiverr. Hvis du starter dit eget job på Fiverr, så har du også mulighed for at vælge dine egne priser, hvor lang tid jobbet vil tage, hvor mange revisioner der skal være, og meget mere. Dit job kan også tilpasses med grafik og videoer, der viser hvad du laver.

Kunderservice og klager
Har du brugt Fiverr, eller har tænkt dig at bruge det? Så kan det godt være at du har nogle spørgsmål. På deres support side kan du læse om populære emner, hvordan du kan begynde at købe eller sælge, hvad du kan tilpasse når du sælger, hvordan du laver og får betalinger, og meget meget mere. Derudover er der også en sektion med ofte stillede spørgsmål, for at købe og sælge, som der måske kan give dig noget mere information. Hvis disse muligheder ikke svarer på dine spørgsmål, så er det muligt at åbne en supportbillet, hvor du så vil få svar i løbet af nogle par dage.

Anmeldelse
Hvis du har haft tidligere erfaring med Fiverr, så kan dette deles her. Hvis du beskriver hvordan Fiverr har været i forhold til tjenesterne de tilbyder, hvordan sælgerne har været, responstid på kundeservice eller andet, så kan dette hjælpe andre mennesker med at vælge, om de gerne vil bruge Fiverr. Din anmeldelse kan være betydelig for folk der overvejer at bruge platformen. Din bedømmelse af Fiverr vil tælle mod en samlet vurdering af platformen, som der vil vise en generel vurdering af platformen.