FlexiHub

Alle anmeldelser

FlexiHub

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

FlexiHub

De er Electronic Team, Inc. - folkene, der er ansvarlige for udviklingen af ​​FlexiHub og en række andre way-up software. Ved at bruge deres eksklusive portvirtualiseringsteknologi leverer de konsekvent brugervenlige, funktionsrige softwareapplikationer, der overlever enhver afstand og er kompatible med alle større platforme.

De udvikler avanceret software til fjernadgang til USB-enheder via LAN og/eller internettet. De sikrer, at alle dataoverførsler på netværket til og fra fjerntliggende enheder er absolut sikre. FlexiHub perfektionerer deres USB-portvirtualiseringsteknologi, så du kan dele dine lokale enheder over netværket med hvem du vil.
FlexiHub er deres flagskibsprodukt. Det er en helt unik service for teams og virksomheder, der kombinerer fejlfri ydeevne og et kraftfuldt værktøjssæt med den ultimative brugervenlighed. Tusinder og atter tusinder af brugere har værdsat FlexiHubs brugervenlighed og fantastiske funktioner, da de har formået at eliminere store logistiske flaskehalse og reducere deres spildtid og driftsomkostninger.

FlexiHub tror på, at fleksibilitet er nøglen til høj effektivitet. Det er derfor, deres apps er på tværs af platforme, og deres abonnementsplaner er forskellige. Derudover kan du få en skræddersyet plan, der er professionelt tilpasset dine specifikke behov. Bare kontakt deres salgsafdeling, så hjælper de dig gerne.

Forbedringer
FlexiHub arbejder konstant på at forbedre deres softwareværktøjer og tilføje endnu flere funktioner. Så for hvert Electronic Team, Inc.-produkt vil du modtage regelmæssige opdateringer.

Alle data, der kommunikeres med deres apps, er effektivt beskyttet med de mest avancerede informationssikkerhedsmetoder. Og deres førsteklasses tekniske supportteam ser frem til at opfylde alle dine anmodninger inden for den kortest mulige tid.

FlexiHub's forpligtelse
Electronic Team er forpligtet til at levere overlegen service til alle sine kunder, brugere og besøgende, især med hensyn til deres privatlivsproblemer. Electronic Team erkender, at du kan have spørgsmål om, hvordan webstedet og tjenesterne indsamler og bruger dine oplysninger. Derfor har Electronic Team lavet en erklæring for bedst muligt at informere dig om de privatlivsprincipper, der gælder for webstedet og tjenesterne. Electronic Team vil ikke sælge eller udleje dine personlige oplysninger eller en liste over dets kunder og/eller brugere til tredjepart. Men som beskrevet mere detaljeret nedenfor, er der begrænsede omstændigheder, hvor nogle af dine oplysninger kan blive delt med tredjeparter, underlagt strenge begrænsninger.

Denne privatlivspolitik indeholder adskillige generelle og tekniske detaljer om de skridt, Electronic Team tager for at beskytte dit privatliv. Electronic Team har organiseret denne privatlivspolitik efter vigtige processer og områder, så du hurtigt kan finde den information, der interesserer dig. Den nederste linje er, at opfyldelse af dine behov og forventninger er grundlaget for alt, hvad Electronic Team gør, inklusive beskyttelse af dit privatliv.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring FlexiHub?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.