Flowplayer

Alle anmeldelser

Flowplayer

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Flowplayer

I 2004 forsøgte to brødre i en garage at finde en måde, hvorpå de nemt kunne afspille videoer på internettet. Husk, at dette var før Youtube. Et par måneder (og lange nætter) senere kom den første version af Flowplayer til verden som et open source-projekt på SourceForge. Resten er, som de siger, historie.

Siden da har Flowplayer udviklet sig til ikke kun at omfatte afspillerteknologi, men også en komplet løsning til medievirksomheder. De arbejder med nogle af verdens førende mærker og rører ved millioner af menneskers liv hver dag.

Flowplayer tror på enkelhed og en minimalistisk tilgang. Et af udgangspunkterne for deres seneste udvikling har været at tage udgangspunkt i kernen af ​​det problem, de forsøger at løse. Et eksempel på dette er den seneste spillerudgivelse, Flowplayer Native. Det centrale spørgsmål, de stillede os selv, var "Hvorfor er video ikke lige så let at bruge som ethvert andet webelement, såsom tekst eller billeder?". De konkluderede, at de skulle bruge det native HTML5-videotag som grundlag for afspilleren og udvide det derfra.

De er et dynamisk team med mange forskellige baggrunde, med mennesker, der bor og arbejder fra over 12 lande. De har cyklister, bjergbestigere, skiløbere, black metal-elskere, ølelskere og guitarhelte. 

Flowplayer er en ligestillingsarbejdsgiver. De stræber efter at opbygge et team, hvor mangfoldighed af ideer og identiteter ikke kun hilses velkommen, men opmuntres.

Hvorfor skal jeg have Enterprise for at vise mine livestreams?
Flowplayer skal her skelne mellem Flowplayers livestream-udbud og din egen livestreaming. Hvis du har din egen HLS/DASH-livestream, kan du bruge afspilleren fra enhver abonnementstype med den asynkrone cloud- eller selvstændige javascript-afspiller ved at konfigurere streamkilden og live: true-egenskaben. Du har kun brug for en Enterprise-plan, hvis du vil bruge vores omkodnings- og CDN-infrastruktur og drage fordel af deres realtids- og historiske analyser.

Hvad hvis jeg overskrider grænserne?
Flowplayer er forpligtet til at give dig og dine brugere den bedste videooplevelse, når du overskrider afspilnings- eller båndbreddegrænser. For det første er standardgrænserne ret høje, så de fleste af deres kunder behøver aldrig at tænke på grænser. Hvis du har brug for mere, sender vi dig en venlig e-mail-påmindelse. Men tjenesten fortsætter uanset hvad. Brug, der overstiger grænserne, vil blive faktureret mellem fornyelser. Du kan til enhver tid tjekke båndbreddeforbrug og priser på din konto.

Hvor meget båndbredde har jeg brug for?
Det er ikke trivielt at måle videobåndbredde. Det er svært at vide på forhånd, hvor meget du skal bruge, og hvor meget det kan koste. Derfor har vi lavet en båndbreddeberegner for at give dig et rimeligt skøn over dit streamingbehov. Har du et større behov, så kontakt os, så sammensætter vi gerne en skræddersyet plan, der passer til dig.

Kan jeg have flere spillere på samme side?
Du kan have flere spillere på samme side, hvor hver spillerinstans er isoleret fra de andre. Se Videogalleri-demoen for et eksempel på denne funktion. For selvstændige JS-indlejringer skal du bruge unikke. ID'er for hver spiller. Afspilningsadfærd kan styres med Multiplay-konfigurationsegenskaben.

Tak fordi du læste om Flowplayer
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Flowplayer kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.