Fonts

Alle anmeldelser

Fonts

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Fonts

Fonts blev grundlagt som Lanston Monotype Machine Company i 1887 i Philadelphia af Tolbert Lanston, er en amerikansk (historisk anglo-amerikansk) virksomhed, der har specialiseret sig i digital sætning og skrifttypedesign til brug med forbrugerelektronik enheder. Virksomheden, der er indarbejdet i Delaware og har hovedkvarter i Woburn, Massachusetts, har været ansvarlig for mange udviklinger inden for printteknologi - især Monotype-maskinen, som var en fuldmekanisk hotmetal-opsætter, der producerede teksterautomatisk, alle enkelttyper. Monotype var involveret i design og produktion af mange skrifttyper i det 20. århundrede. Monotype udviklede mange af de mest udbredte skrifttyper, herunder Times New Roman, Gill Sans, Arial, Bembo og Albertus.

Via opkøb, herunder Linotype GmbH, International Typeface Corporation, Bitstream, FontShop, URW og Hoefler & Co., har virksomheden fået rettighederne til store skrifttypefamilier, herunder Helvetica, ITC Franklin Gothic, Optima, ITC Avant Garde, Palatino, FF DIN og Gotham. Det ejer også MyFonts, der bruges af mange uafhængige skrifttypedesignstudier. Virksomheden ejes af HGGC, et private equity-selskab.

Monotype hjul
Lanston havde en patenteret mekanisk metode til at udstanse metaltyper fra kolde metalstrimler, som blev sat (deraf sætning) til en matrix til trykpressen. I 1896 patenterede Lanston den første sættemaskine med varme metal og Monotype udstedte Modern Condensed, dens første skrifttype. Licenserne til Lanston-typebiblioteket er erhvervet af P22, et digitalt typestøberi baseret i Buffalo, New York.

I en søgen efter finansiering oprettede virksomheden en filial i London omkring 1897 under navnet Lanston Monotype Corporation Ltd, generelt kendt som Monotype Corporation. I 1899 blev en ny fabrik bygget i Salfords nær Redhill i Surrey, hvor den har været placeret i over et århundrede. Virksomheden var af tilstrækkelig størrelse til at retfærdiggøre opførelsen af ​​sin egen Salfords jernbanestation.

Monotype-maskinen arbejdede ved at støbe bogstaver fra "varmt metal" (smeltet metal) som stykker af type. Stavefejl kan således rettes ved at tilføje eller fjerne individuelle bogstaver. Dette var især nyttigt til "kvalitets" tryk - såsom bøger. I modsætning hertil dannede Linotype-maskinen - en direkte konkurrent - en komplet serie af typer i én bar. Redigering af disse krævede at erstatte en hel linje (og hvis erstatningen kørte på en anden linje, resten af ​​afsnittet). Men Linotype-snegle var nemmere at håndtere, hvis de flyttede en hel tekstsektion rundt på en side. Dette var mere nyttigt til "hurtigt" tryk - såsom aviser.

Sættemaskinen
Sættemaskinerne blev løbende forbedret i de tidlige år af det 20. århundrede, med et tastatur i skrivemaskinestil til indtastning af typen, der blev introduceret i 1906. Dette arrangement adresserede behovet for at variere mellemrummet mellem ordene, så alle linjer havde samme længde.

Tastaturoperatøren skriver kopien, hver tast udstanser huller i en rulle papirtape, der skal styre det separate hjul. En tromle på tastaturet angiver for operatøren den nødvendige plads til hver linje. Disse oplysninger er også udstanset i papiret. Inden tapen monteres på hjulet, vendes den om, så de første huller aflæst på hver linje indstiller bredden af ​​det variable rum. De efterfølgende huller bestemmer placeringen af ​​en ramme eller et matricehus, der holder sættet af matricer til det ansigt, der bruges. Hver matrix er et rektangel af bronze forsænket med bogstavets form. Når først matrixen er placeret over formen, der danner kroppen af ​​den type, der støbes, sprøjtes smeltet metal ind.

Virksomheden bliver et magasin
For at fremme sit image drev virksomheden et magasin, Monotype Recorder, i det meste af det tyvende århundrede, og drev også en kompositor (typesetter operatør) træningsskole i London. I 1936 blev virksomheden lanceret på London Stock Exchange og blev Monotype Corporation Ltd. Bestyrelsesmedlemmer i virksomheden omfattede den fremtidige premierminister Harold Macmillan, næstformand, og andre forretningsmænd med tilknytning til forlag.

Fonts vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside