G2deal

Alle anmeldelser

G2deal

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

G2deal

Som tiden går, og teknologien udvikler sig, vil købogsalg på online platforme fortsætte med at stige. I dag er det nemmere og sikrere at besøge netbutikker. Mere så har e-handel overtaget markederne generelt på grund af dens bekvemmelighed og tilgængelighed. Nogle af de ting, som vi nemt kan købe online, er antivirusprogrammer, pc-spil, Xbox Live-kortosv. Det er billigere at købe disse varer online, da de er uhåndgribelige. G2deal er en online butik, hvor du kan få alle disse og meget mere. Du bør også læse ærlige forhåndsvisninger om G2deal, før du gemmer der.

Om G2deal
G2DEAL er placeret på UNIT A 20/F PRAT Cc BLDG, 10-20 PRAT AVENUE TST, Kowloon, Hong Kong. G2DEAL blev grundlagt i 2008 og officielt lanceret i 2010 som en spilportal, der sælger CD-nøgler til Steam, Origin og Uplay platformspil. Siden etableringen har virksomheden altid bestræbt sig på at være en pålidelig og professionel virksomhed.

Produkter fra G2DEAL
De produkter, du kan købe hos G2deal, omfatter computerspil, antivirussoftware, spillekort, computersoftware osv. Produkterne inkluderer også spilkoder og spilnøgler.

G2deal forbeholder sig retten til at kontrollere gyldigheden af ​​produktnøglen inden for syv kalenderdage. Skulle kontrollen vise, at produktnøglen allerede er aktiveret, har G2deal.com ret til at nægte betaling, da den købte ydelse er leveret som aftalt. Så længe produktet ikke er leveret, er fortrydelse og tilbagebetaling muligt til enhver tid, også efter de 14 dage. Kunden skal informere os om sin beslutning om at annullere ordren ved at sende en tydelig erklæring på e-mail. Andre årsager til returnering kan være defekte produkter såsom ugyldige eller allerede indløste spilnøgler. Dette skal rapporteres inden for 14 dage efter modtagelsen af ​​leveringen ved at sende en e-mail til G2deal.com kan bede kunden om at fremlægge bevis for de rapporterede problemer.

Retur
G2deal vil nægte at refundere betalinger, hvis der rapporteres spilnøgler, som allerede er blevet indløst efter den angivne periode på 14 dage fra levering.

Refundering vil ikke blive givet, hvis du er utilfreds med produktet, eller hvis din computer ikke opfylder minimumskravene til produktet.

Hvis kunden har købt det forkerte spil eller ikke længere ønsker spillet, kan vi tage tilbage og refundere nøglen inden for 14 dage (fra købsdatoen); nøglen kan dog ikke indløses.

Hvis kunden har forudbestilt et spil, og nøglen endnu ikke er afsendt, kan kunden til enhver tid anmode om tilbagebetaling før levering.

Hvis spilnøglen ikke kan indløses som normalt, refunderer vi den fulde købspris og sender en erstatningsnøgle efter at have gennemgået problemet.

Delvis refusion er kun mulig: Hvis kunden har købt ≥2 spil i én ordre, og de anmoder om en refusion for et af  spillene i den pågældende rækkefølge, vil de modtage en delvis refusion for den ordre.

Komplimenter, klager og tips til G2deal
Hvis du tidligere har købt en vare fra G2deal, bedes du skrive en anmeldelse til virksomheden. Hvor nemt var det at finde din computersoftware og spil hos G2deal? Hvor billige var pakkerne? Hvor hurtigt blev pakkerne leveret? Hvor effektiv og pålidelig var deres computersoftware og virusbeskyttelse? Hvilket problem stødte du på, mens du brugte deres produkter? Vil du anbefale G2deal til andre? Returnering og refusion 1. For digitale produkter, der allerede er afsendt, er returnering eller refusion kun mulig, så længe de købte produktnøgler endnu ikke er indløst! Efter at produktnøglen er blevet indløst på den tilhørende aktiveringsplatform, udelukkes en returnering, da produktnøglen kun kan indløses én gang.