Gamehag

Alle anmeldelser

Gamehag

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Gamehag

Gamehag troede alle, at faren allerede var forbi, og angreb på hekse og troldmænd hørte fortiden til. Desværre, på trods af den tid, der er gået, er der stadig mennesker, der ønsker at slippe af med os fra denne verden. Heksejægerne har ikke været ledige. Mens de har været skødesløse, har de formået at få en stor fordel over Gamehag. De fandt og ødelagde en gammel artefakt, der var ansvarlig for at stabilisere kraften i alle magiskevæsener. Derfor behøvede de ikke at bekymre dem om deres mana, for indtil nu har det simpelthen genopfyldt deres kræfter efter en kort pause. Men nu, under en åben krig med heksejægerne, kunne deres magiske kræfter nå et meget lavt niveau. I sådanne tilfælde kan den eneste redning for nogle af os være at blive til mere iøjnefaldende skabninger og gemme os fra fare, indtil vores kræfter er genopbygget. Det er derfor, vi har etableret nogle regler, der vil hjælpe hver enkelt af os med at overleve denne grusomme tid med krig:

Hvis du ikke fuldfører nogen af ​​deres quests og tjener nye sjælperler syv dage i træk, vil du blive til en frø som en handling af selvforsvar. Desværre vil du i denne formular ikke være i stand til at bruge dine tidligere evner fuldt ud. Det betyder:

- Manglende evne til at tjene SG for at logge ind hver dag.
- Maksimalt 100 SG for oprettelse af artikler
- 10 % af den oprindelige værdi ved salg af belønninger
- Manglende evne til at få SG til at stemme på artikler og rapporteringsindlæg

Missionen
I frøform er du beskyttet mod fare, indtil det lykkes dig at fuldføre en søgen og opnå sjælperler, der oplader dig med magiskkraft og giver dig mulighed for at vende tilbage til din menneskelige form. Hvis din kraft fortsætter med at falde i løbet af de næste 30 dage, og du ikke fuldfører nogen af ​​missionerne, vil du til sidst være for svag til at beholde din frøform. Når dette sker, bliver du til en tudse. Dette er en kritisk tilstand for din krop. Hvis du ikke øger dit styrkeniveau, bliver du gradvist svagere. Hver 7. dag bliver du nødt til at ofre 50 sjæleperler for at opretholde transformationsformularen. Men alt er ikke tabt endnu! Det er tid til vores mobilisering. Hjælpen fra alle hekse og troldmænd er nu vigtigere end nogensinde. Kun ved at arbejde sammen og lade vores magi med sjælesten kan vi afværge jægernes angreb. Gamehag kan ikke blive besejret! Jeg kan ikke tro, at for kort tid siden så alt så anderledes ud.

Skab din egen historie
Det var den tid, hvor deres magiskeevner lige var begyndt at manifestere sig. Det startede med små ting. På sin fars gård begyndte kyllingerne pludselig at lægge flere æg og køerne gav dobbelt så meget mælk som før. Da jeg var vred, blev himlen over landsbyen mere overskyet, og da mit humør blev bedre, vendte vejret tilbage til det normale. Til sidst sendte mine forældre efter en hvisken, og hun sagde, at som den syvende datter af en syvende søster, havde jeg en kraft, der, hvis den ikke mestres, kunne gøre mere skade end gavn. Hun sagde ja til at tage mig som lærling. Nu hvor jeg tænker over det, tror jeg, at hun bare ville opdrage sin efterfølger. Hun havde ikke meget magt, men hendes magiske viden var meget mere imponerende. Hun lærte mig meget, og da han var 17, tog hun mig med til min første coven. Ingen af ​​os havde forventet, hvad der ville ske.

Tak fordi du læste om Gamehag
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Gamehag kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.