GenePlanet

Alle anmeldelser

GenePlanet

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

GenePlanet

GenePlanet har specialiseret sig i forebyggendegenetisktestning beregnet til slutbrugeren. De tilbyder også klinisk genetisk testning for at hjælpe læger med deres terapeutiskeindgreb, såvel som blodprøver for at overvåge individers aktuelle tilstand. Deres tests opfylder de højeste kvalitetsstandarder og er baseret på den nyeste videnskabelige forskning.

De giver folk information, der kan hjælpe dem med at tilpasse deres livsstil og tage skridt til at yde yderligere beskyttelse mod sundhedsrisici på grund af genetiskedispositioner.

GenePlanet's vision
Deres vision er at hjælpe mennesker med at beskytte sig selv mod forebyggelige sundhedsrisici og foretage livslange livsstilsændringer for et bedre og sundere liv. Ny genetik-baseret information og personlige retningslinjer for forebyggelse vil sætte folk i stand til at leve et mere tilfredsstillende og sundere liv.

Hvad sker der med min prøve efter analyse?
Efter analyse ødelægger laboratoriet din DNA-prøve. De beholder ubrugt DNA-materiale til forskningsformål (til potentielle nye fund/resultater, såsom opdagelse af rollen af ​​nye genetiske varianter, kvalitetssikring og løbende opfølgning af resultater).

Når de bruges til forskningsformål, aggregeres og anonymiseres dine DNA-data, hvilket betyder, at oplysningerne er blevet renset for dit navn og dine kontaktoplysninger, så du ikke længere kan identificeres som individ.

Kan jeg vise resultaterne af min Home DNA-test til min læge?
Du kan dele resultaterne af din Home DNA-test med din læge, din ernæringsekspert og en personlig træner, som yderligere kan tilpasse din kost- og fitnessplan baseret på dit DNA for at opfylde dine specifikke mål.

Deres produkter er informative og ikke af diagnostisk karakter. De er designet til at hjælpe dig med at vurdere dit generelle helbred og velvære, men er ikke beregnet til at give en medicinsk diagnose. Kontakt din læge, hvis du har sundhedsproblemer.

Hvor lang tid tager det at modtage mine resultater?
Når du aktiverer din DNA-test online, og vores laboratorium modtager prøven, tager det cirka 5 uger at modtage dine resultater. Helligdage og sæsonmæssige spidsbelastninger kan påvirke leveringstiderne. Når DNA-analysen er færdig, og resultaterne er tilgængelige, vil du blive underrettet via e-mail.

Hvem har adgang til mine personlige oplysninger?
GenePlanet bruger den nyeste software og informationsteknologiske systemer for at sikre, at dine oplysninger aldrig deles med en uautoriseret person uden dit udtrykkelige samtykke.

Autoriserede personer og/eller tjenesteudbydere er kontraktligt forpligtet til at behandle dine oplysninger i overensstemmelse med deres instruktioner og i overensstemmelse med sikkerhedsstandarderne i loven om beskyttelse af personlige oplysninger. Personlige oplysninger vil ikke blive videregivet til nogen uden for genetisk ydeevne eller inden for genetisk ydeevne, medmindre det kræves af dem, der udarbejder rapporten. Laboratoriet, hvor DNA'et analyseres, kender kun prøvekoden, så det er ikke muligt at etablere et link til en bestemt klient.

Hvor længe kan jeg købe spytprøven før jeg sender den ind?
Prøven er stabil i op til 3 måneder ved stuetemperatur. Ældre prøver har dog mindre chance for vellykket analyse, så send det ind så hurtigt som muligt.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring GenePlanet?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.