GetResponse

Alle anmeldelser

GetResponse

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

GetResponse

Fra ydmyg begyndelse med én person i en lille polsk by til et globalt forankret brand i både rækkevidde og antal ansatte, GetResponse er en onlinemarketingsoftware til store og små virksomheder.

Missionen er stadig den samme, som den var for mere end 20 år siden, da Simon Grabowski grundlagde GetResponse – for at imødekomme kundernes behov med enkle, overkommelige marketingværktøjer, som enhver virksomhed kan bruge.

GetResponse giver virksomhederne mulighed for at gøre det, de gør, bedre, fordi løsningerne er lavet til kunder, hvis behov er lige så forskellige og mangesidede, som de er.

Deres fremsynede virksomhed tager udfordringen op, og derfor har de udviklet os til en virksomhed, der kan arbejde på farten, der giver værktøjer og support til vores team, så de kan arbejde, hvor det er bedst for dem.

Hvem er GetResponse?
De er et globalt, multikulturelt team, der er gået sammen for at levere innovative produkter, løsninger og enestående kundeservice. Deres kultur holder dem sammen og inspirerede, hvilket er baseret på alles bidrag og innovationer gennem årene.

Hvad GetResponse gør?
De støtter alle typer virksomheder fra hele verden. Fra onlinemarketingfolk og iværksættere til startups og marketingchefer hjælper deres alt-i-én-værktøjer virksomheder med at vokse gennem indgående og udgående marketingkampagner, herunder e-mail, konverteringstragte, landingssider, marketingautomatisering, webstedsbyggere, webinarer, web-push-meddelelser, sign -up-formularer og betalte annoncer.

Hvilken pakke skal jeg vælge?
Tre pakker tilbydes, hver med sin egen tilgængelighed af tilføjelser og inkluderede funktioner. Alle pakker inkluderer muligheder for listestørrelser: 1k, 2,5k, 5k, 10k, 25k, 50k og 100k.

Grundlæggende - Giver en kraftfuld introduktion til listeopbygning og e-mail marketing. For et ekstra månedligt gebyr kan du købe webinar og/eller tilføjelsesprogrammer for flere brugere.

Plus - Perfekt til små og mellemstore virksomheder til at opbygge en onlinetilstedeværelse og konverterekundeemner. For hver konto, der er oprettet i denne pakke, er tilføjelsesprogrammerne Webinarer (100 deltagere) og Multi-User Access (for op til 3 brugere) inkluderet i prisen.

Professionel - En plan for at maksimere indtjeningen fra multikanalkampagner. For hver konto, der oprettes i denne pakke, er webinarer (300 deltagere) og flerbrugeradgang (for op til 5 brugere) inkluderet i prisen.

Hvordan beskytter du dine kunders data?
For at beskytte deres kunders data opdaterer de regelmæssigt deres netværk med de nyeste sikkerhedsrettelser. Deres dedikerede netværk overvåges døgnet rundt og sikres med firewalls. Hver linje kode kontrolleres, før den går live.

De gemmer dine data på flere servere og harddiske samtidigt for at sikre robusthed. Alle data sikkerhedskopieres dagligt og opbevares i vores sikkerhedsfokuserede datacentre forskellige steder rundt om i verden.

De beskytter alle kreditkortdata med state-of-the-art kryptering - det samme krypteringsniveau, som bruges af førende banker.

Alle følsomme data behandles, transmitteres og lagres over et PCI-kompatibelt netværk, der regelmæssigt revideres for sikkerhed af brancheførende eksperter.

Har du et spørgsmål om sikkerhed? Vil du rapportere et problem? Email dem. Deres sikkerhedsteam er klar til at hjælpe dig med det samme.

Tak fordi du læste om GetResponse
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad GetResponse kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.