Gør Det Selv

Alle anmeldelser

Gør Det Selv

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo ExpressVPN
ExpressVPN
1 anmeldelser

Anmeldelse ExpressVPN Internettet er efterhånden en uundgåelig del af vores liv, og vi kan dårligt forestille os en habil hv...

Logo Voidu
Voidu
1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Logo GamesDeal
GamesDeal
1 anmeldelser

Din Spilleverandør online på nettet, spil til fordelagtige priser Om GamesDeal Siden er ejet af Glory Profit International LTD. de...

Logo Toluna
Toluna
1 anmeldelser

Hos Toluna kan du sige din mening og deltage aktivit i feedback ligesom du kan inkludere sidens services på din egen hjemmeside eller blog og...

Gør Det Selv

Byggevejledninger kan være nyttige, når man skal i gang med et gør-det-selv projekt. Det kan dog være svært at finde byggevejledninger til forskellige slags projekter. Her har Gør Det Selv i samarbejde med dygtige håndværkere, skabt et bredt katalog af mange store lige så vel som små projekter, som der alle overholder bygningsreglementet. Her kommer du til at få adgang til hjælp i flere forskellige formater så som tegninger, modeller og videoer, der kan klargøre hvordan projektet skal fuldføres trin for trin. 

Hvad er Gør Det Selv?
Gør Det Selv er et online magasin med fokus på gør-det-selv opgaver. Her har de vejledninger med trin for trin instruktioner på hvordan du gør alt fra at lægge gulv til at bygge et brændeskur. Med byggeprojekter kan man dog blive i tvivl om hvad der er tilladt, så her samarbejder Gør Det Selv med eksperter, for at være sikker på, at bygningsreglementet bliver overholdt. Deres udvalgte værktøjer er uafhængige af annoncører og producenter, hvilket gør at de kan give deres sande mening baseret på deres egen erfaring lige så vel som en række forsøg. Dette gør at de kan foreslå værktøj af højeste kvalitet så du får det du skal bruge til projektet. Gør Det Selv har snart 50-års jubilæum, og i den mængde tid har de samlet og lavet mere end 1000 byggevejledninger, som der alt sammen kan findes på deres hjemmeside.  

Produkter og tjenester 
Et abonnement ved Gør Det Selv giver adgang til mere end 1000 byggevejledninger, videoer af professionelle håndværkere, 3D-modeller og materialelister. Du får også adgang til artikler hvor forskellige slags værktøjer bliver testet, for at se om de duer til det hårde arbejde. Alt dette har man adgang til så snart man abonnerer. Her kan du også vælge om du vil have adgang til magasinet i fysisk form. Udover at du får detaljerede arbejdstegninger med mål, så får man også adgang til projekter der overholder bygningsreglementet, så du ikke kommer i problemer med loven.   

Kundeservice og klager 
At komme i kontakt med Gør Det Selv kan gøres over telefonen på 39103000 fra mandag-torsdag 09:00-17:00 og fredag 09:00-16:00. Det er også muligt at sende en mail til deres kundeservice på ks@bonnier.dk hvor du så vil få svar inde for 7 hverdage. Hvis du skulle have nogle spørgsmål eller kommentarer til redaktionen kan du ringe til 39172000 eller skrive til gds@bonnier.dk. Her har redaktionen også deres egen kundeservice som du kan få adgang til ved kundeservice.nu. På kontakt siden for Gør Det Selv, kan du også læse abonnementsbetingelserne igennem.

Anmeldelse af Gør Det Selv 
Byggeprojekter som man kan beskæftige sig selv individuelt med, er hvad Gør Det Selv har fokus på. Hvis du før har haft erfaring med abonnement eller byggeprojekter fra Gør Det Selv, kan du blive den betydende stemme for mange mennesker der overvejer at abonnere. Her er det din personlige erfaringer med Gør Det Selv, du vil kunne skrive om, for at hjælpe andre i den rigtige retning. Det kan være ting som hvordan hjemmesiden fungerer, kvalitet af kundeservice, indholdet de tilbyder eller andet.