GoToMeeting

Alle anmeldelser

GoToMeeting

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Frederik U.
Stor tak til Zoom for at være der, mens hele Covid-19-problemet opstod. Kunne med glæde holde kontakten med mine venner og familie og fortsætte med de fleste af mine eksterne lektioner gennem zoom....Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Mest stabile møde platform

  Stor tak til Zoom for at være der, mens hele Covid-19-problemet opstod. Kunne med glæde holde kontakten med mine venner og familie og fortsætte med de fleste af mine eksterne lektioner gennem zoom. Meget nem at bruge og praktisk. Dette er en meget nyttig app til online klassegruppediagram og har mange vidunderlige funktioner. Jeg har taknemmelig og god erfaring med denne app anbefalede alle venner og familier og gruppevenner ok tak

  Betalt kunde – Zoom er langt den bedste videoplatform til opkald. Vi har fået betalt kunder af næsten alle andre værktøjer, og denne fungerer problemfrit med vores team, der er spredt ud over hele verden.


Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

GoToMeeting

I det seneste årti har vores forhold til at gå på arbejde ændret sig drastisk og mange har i dag mulighed for at fjernarbejde eller vælge en hybrid løsning, hvor man ikke nødvendigvis behøver at være fysisk til stede på sin arbejdsplads, for at kunne udføre sine daglige opgaver. Da mange jobfunktioner er krittiske, er det dog vigtigt at man har en løsning til rådigheder, der faciliterer denne form for fjernarbejde, på en måde der er både stabil, sikret og strømlinet, således at det ikke skaber besvær og resulterer i tabt indtjening for virksomheden. Her på siden kan man læse hvad andre virksomheder har fået ud af GoToMeeting og lære af deres erfaringer.

Om GoToMeeting
Platformen GoToMeeting ejes af koncernen LogMeIn, som er en global SaaS-virksomhed der ifølge dem selv har millioner af aktive brugere i lande over hele verden, mere end 3.500 internationale medarbejdere, samt en årlig omsætning på over 1,3 milliarder dollars. Virksomhedens mission er at facilitere sikkert og effektivt fjernarbejde for deres kunder, således at de kan foretage alle de vigtige forretningsfunktioner, der under traditionelle omstændigheder ville kræve fysisk tilstedeværelse i samme lokaler. Dette gør virksomheden muligt gennem deres suite af SaaS produkter, der udover GoToMeeting indeholder software såsom GoTo, LastPass, Rescue og Central. 

Produkter og Services hos GoToMeeting
GoToMeeting er en online mødeplatform, som virksomheder og private kan benytte til at afholde online møder, konferencer og team events. Den anvendte software muliggør ting såsom HD videokvalitet, skærmdeling, audio af høj kvalitet, samt account management og øget sikkerhed og krypteringsværktøjer. Mødeplatformen kan anvendes på forskellige digitale enheder og er både optimeret i forhold til at afholde møder via computere, smartphones og tablets. GoToMeeting anvendes af virksomheder i en lang række forskellige industrier, herunder sundhed, uddannelse, salg og marketing, professionelle services, samt mange andre. 

Udover at facilitere live møder online mellem kollegaer og forretningspartnere mm. kan man gennem GoToMeetings platform anvende andre funktionaliteter, såsom at optage møder og gemme dem i skyen med ubegrænset lagerkapacitet, transkribere hvad der bliver sagt på møderne, dele skærme og tastatur, fjerne baggrundsstøj så man bedre kan høre hvad der foregår på mødet, samt meget andet. Derudover er der inkluderet gratis forbindelse med andre deltagende, således at man eksempelvis ikke skal bruge taletidsminutter, der for nogen koster ekstra i forbindelse med deres normale telefonabonnement. 

Ønsker man at anvendeGoToMeeting, kan man tegne abonnement på deres service, hvorved man skal vælge mellem tre forskellige modeller: Professional, Business og Enterprise. Alt afhængigt af virksomhedens størrelse, budget, samt hvilke tillægsfunktioner man ønsker, vil en af de tre modeller være bedst til at dække virksomhedens behov. Man kan vælge at betale for sin platformslicens månedligt eller årligt og man kan anvende en række forskellige betalingsmuligheder, herunder Visa betalingskort, Mastercard, American Express eller Discover.

Komplimenter, Klager og Tips til GoToMeeting
Virksomheder verden over anvender online mødeplatforme i større omfang en nogensinde før - hvad anvender i hos jeres virksomhed? Hvis svaret er GoToMeeting, så vil vi sætte stor pris på en brugeranmeldelse her på siden. Det tager kun få minutter og kan spare andre både tid, penge og ressourcer.