Grammarly

Alle anmeldelser

Grammarly

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Grammarly

Hos Grammarly stræber de efter at hjælpe folk med at forstå hinanden, når og hvor som helst de kommunikererengelsk. Hver dag stoler 30 millioner mennesker og 30.000 teams rundt om i verden på deres forslag i realtid for at styrke deres forfatterskab og sige, hvad de virkelig mener. Grammatisk understøtter strømlinet og effektiv skrivning. Grammarly forslag hjælper med at identificere og erstatte kompliceredesætninger med mere effektive, genopfriske gentagne sprog og opretholde nøjagtig stavning, tegnsætning og grammatik.

Grammarly banebrydende teknologi skubber frem
Ved at bruge en række innovative tilgange – herunder avanceret maskinlæring og deep learning – bryder de konsekvent ny vej inden for NLP-forskning (natural language processing) for at levere uovertruffen assistance i deres produkttilbud. Det er derfor, de blev anerkendt af Fast Company som en af ​​verdens mest innovative AI-virksomheder og rangerer blandt industriledere på Forbes Cloud 100-listen og The Software Reports Top 100-softwarevirksomheder.

Grammarly bruger først sikkerhed og privatlivsprincipper
Deres bruger-første sikkerhed og privatlivsprincipper driver alt, hvad de gør, og giver gennemsigtighed om, hvordan de arbejder for at tjene og opbygge tillid hos deres brugere. De tjener penge på at sælge abonnementer — ikke ved at sælge eller leje brugerdata. At holde brugernes data sikre er deres topprioritet, og deres sikkerhedsforanstaltninger omfatter datakryptering, en sikker cloud-arkitektur og kontinuerlig overvågning af deres systemer. Grammarlys sikkerhedskontroller valideres af overholdelse af virksomhedskvalitet og certificeringer fra eksterne revisorer, og de overholder regler og rammer for privatliv. Grammarly er forpligtet til at sikre og beskytte informationen om alle, der bruger deres produkt - uanset om du er en enkeltperson, lille organisation, stor virksomhed eller udvikler.

Grammarly's værdier informerer al
Hos Grammarly starter det hele med at være ivrig: etisk, tilpasningsdygtig, grynet, empatisk og bemærkelsesværdig. De er bevidste om at anvende disse værdier på alt, hvad de gør, uanset om det er at forpligte dem til en inkluderende og læringsorienteret tilgang til deres teammedlemmer, støtte deres brugere med medfølelse og integritet eller omhyggeligt at skabe et produkt, der forbinder mennesker.

Effektiv skrivning for alle hvor som helst
Deres engelske skrivehjælpsteknologi skalerer til at fungere problemfrit på tværs af flere platforme og enheder. For enkeltpersoner kan en gratis konto forbedre og styrke hverdagens skrivning, mens en Premium-konto vil hjælpe dig med at øge dit spil på arbejdet, i skolen og hvor du ellers har brug for, at din kommunikation lyder så poleret som muligt.

Grammarly Business er bygget til virksomheder, organisationer og teams af alle størrelser for at hjælpe dem med at holde sig på varemærket og skabe resultater med ensartet kommunikation. Grammarly Business tilbyder alle Premium-forslag og funktioner på virksomhedsniveau for at forbedre kvaliteten og effektiviteten af ​​intern og ekstern kommunikation. Grammarly @edu arbejder med elever for at udvikle vigtige skrivefærdigheder og styrke korrekte revisionsvaner.

Gennem Grammarly for Developers kan bygherrer inkorporere deres klassens bedste kommunikationssupport ved at tilføje nogle få linjer kode til deres applikationer. "Kvalitetskommunikation oversættes til forbedringer i engagement, fastholdelse og andre nøglemålinger," sagde Grammarly-medstifter Max Lytvyn. "Og vi har gjort det nemmere end nogensinde for udviklere at muliggøre forbedrede resultater for deres slutbrugere."

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Grammarly?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.