HasThemes

Alle anmeldelser

HasThemes

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

HasThemes

Leder du efter et smukt og unikt tema til dit næste designprojekt? Har du brug for en hurtig og responsiv skabelonbundt til dit næste webstedsdesign? Leder du efter en WordPress-skabelon med god support og dokumentation? Hvis dit svar på dette spørgsmål er ja, så læs videre. HasThemes er en brugerdefineret webdesigntjeneste, der hævder at give sine kunder en række forskellige temaer til designprojekter. Men hvor sofistikerede er skabelonerne? Er de skræddersyet til kundernes specifikke behov? De foreslår, at du læser uvildige anmeldelser af HasThemes af eksisterende kunder her.

Om HasThemes
HasThemes er en brugerdefineretwebdesigntjeneste grundlagt i 2012. 45 erfarne udviklere og designere udgør holdet. HasThemes hævder, at over 100.000 kunder fra 80 lande rundt om i verden bruger deres produkter og tjenester. Nationale ICT Awards, Startup Challenge, Connecting Startup og Elite Author Cup er de priser, de har modtaget indtil videre.

HasThemes produkter og tjenester
HasThemes tilbyder sine kunder HTML skabelon bundle, Shopify tema bundle, WordPress tema og plugin bundle, WooCommerce side builder, Elementor side builder tilføjelser, træk og slip tema build plugin, HT mega pro, WP plugin manager, notifikations bar, WC builder og grafisk design tjenester. HasThemes tilbyder også tjenester som supportbilletter, tilpassede arbejdsforslag og refusionsmuligheder.

De er et team på 45 medlemmer. Udover at sælge temaer tilbyder de også tilpassede tjenester til deres kunder. Disse tjenester er meget nyttige for bureauer eller kunder, der har brug for at oprette tilpassede websteder eller ændre deres tema eller andre tredjepartsprodukter. I dag er det meget svært at finde pålidelige udviklere. For at spare deres kunder besværet tilbyder de tilpassede tjenester.

Retur
Før du anmoder om en refusion, skal du kontakte os og informere os om problemerne med deres produkt. Hvis vi ikke kan løse problemet inden for 48 timer, vil tilbagebetalingen blive givet uden spørgsmål. De kan kun give dig refusionen, hvis du kontakter os om problemet og venter maksimalt 48 timer.

Live chat er kun til spørgsmål før salg. For hjælp, bedes du oprette en billet eller kontakte os via vores kontaktside.

Produktpartnerskab
HasThemes har over 1000 produkter (hjemmesideskabeloner og temaer). 170.000+ kunder fra 80+ lande verden over bruger vores produkter og tjenester. Deres produktpartnere kan promovere deres temaer og skabeloner. Når en kunde køber en vare fra vores hjemmeside ved hjælp af affiliates unikke sporingslink, modtager affiliate 50% af nettosalget. Dette partnerskab er velegnet til alle, der ønsker at tjene penge online uden at investere en masse tid og penge i at udvikle produkter. Hvis du er en blogger, en webdesigner/udvikler eller en internetmarkedsføringskonsulent, er dette den bedste partnerskabsmulighed for dig.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om HasThemes
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.