Heimdal

Alle anmeldelser

Heimdal

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Heimdal

I dag er flere mennesker end nogensinde online og vi er alle dagligt forbundet til andre over hele verden, gennem vores mange forskellige digitale enheder, som de fleste bruger i både hjemmet og på arbejdspladsen. Desværre betyder dette også, at vi i stigende grad er forbundet med svindlere og hackere, der hele tiden arbejder på at få adgang til vores plysninger m.fl. Det er derfor enormt vigtigt at vælge en cyber-sikkerhedsløsning der kan sikre ens personfølsomme oplysninger online og i den forbindelse læser mange nu kundeanmeldelser igennem fra andre, der har haft gode erfaringer med bestemte løsninger, for selv at finde frem til den bedste løsning til netop deres behov.

Om Heimdal
I 2011 vandt et lille dansk hold CTF-mesterskabet med en innovativ idé for DNS sikkerhed. I 2014 inkorporerer holdet den vindende teknologi i en virksomhed, der starter med at tilbyde deres prisvindende DNS teknologi i Norden, og udvider derefter internationalt. I dag sælges virksomhedens løsninger til kunder over hele verden.
Heimdal Security hjælper i forbindelse med Operation Tovar, med at bekæmpe Zeus ransomware, hvilket de får lykønskninger omkring fra både Interpol, FBI og US Department Of Justice
Derudover har virksomheden vundet en række priser: 2019 Anti Ransomware Solution of the Year, 2019 Anti-Malware Solution Of The Year, samt mange andre.

Produkter og Services hos Heimdal
Heimdal er en virksomhed der tilbyder cyber-sikkerhedsløsninger til virksomheder og private forbrugere i hele verden. Blandt deres kunder finder man blandt andet kendte virksomheder som DPD og Bang & Olufsen, samt over 6000 andre på verdensplan.
Heimdal tilbyder en række forskellige virksomhedspakker, der er skræddersyede til virksomheders beskyttelsesbehov, såsom Heimdal Email Fraud Prevention, der beskytter og advarer virksomheder og deres ansatte mod forsøg på online svindel, kompromittering af virksomheds-e-mails og efterligning af andre ansatte. Heimdal tilbyder flere forskellige løsninger, som alle kan udforskes uderligere via en online demonstration, hvor en repræsentant fra virksomheden gennemgår løsningen og foretager en live demonstration, således at man kan se hvordan løsningen virker og så man kan stille spørgsmål.
Udover virksomhedsløsninger, kan man hos Heimdal også finde en række løsninger til privatpersoner. Der er en gratis version, hvor man som forbruger får adgang til en software løsning, der sørger for at opdatere sårbare applikationer, samt fjerner sårbarheder, der anvendes i forskellige former for cyberangreb. Derudover kan man vælge imellem en række andre tilbud, der beskytter ens online aktiviteter når man opholder sig hjemme eller på sine private digitale enheder, såsom Heimdal Premium Security Home og Heimdal Threat Prevention Home.
Man kan købe alle de tilgængelige produkter via virksomhedens hjemmeside og herefter vælge hvor mange enheder man ønsker at beskytte, samt hvor lang tid man ønsker, at licensen skal løbe over: 1  år, 2 år eller 3 år. Herefter indtaster man sine personlige oplysninger og kan derefter betale med enten Dankort, Mastercard, Visa Betalingskort, JCB eller American Express. Virksomheden tilbyder desuden en 30 dages tilfredshedsgaranti for de fleste af deres produkter, i tilfælde af, at løsningen eller deres service, ikke lever op til forventningerne.

Komplimenter, Klager og Tips til Heimdal
Benytter du en af Heimdals sikkerhedsløsninger på din hjemmecomputer, en anden digital enhed, eller måske benytter du en af deres mange virksomhedsløsninger i din forretning? Hvis du er enten nuværende eller tidligere kunde hos denne virksomhed, så kan selv en kort kundeanmeldelse her på siden hjælpe andre med at afgøre, om Heimdals løsninger kan hjælpe dem med at beskytte deres enheder mod forskellige former for trusler online.