HMA

Alle anmeldelser

HMA

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

C
Christian L.
Jeg begyndte at modtage meddelelser om licensudløb, og jeg vidste, at det ikke var rigtigt. For at finde ud af, havde jeg købt en anden licens, og den originale licens var ved at udløbe. Jeg sendte...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Bedste VPN hjemmeside

  Jeg begyndte at modtage meddelelser om licensudløb, og jeg vidste, at det ikke var rigtigt. For at finde ud af, havde jeg købt en anden licens, og den originale licens var ved at udløbe. Jeg sendte en e-mail til HMA VPN-kundesupport med anmodning om assistance, svarede Jens Andersen.
  Han gennemgik min konto, forklarede, hvordan jeg kom til dette punkt og tilbød at konsolidere mine licenser og justere udløbsdatoen for at afspejle ændringerne. Du kan ikke bede om mere end det!

  Så længe jeg har været hos jer, har din service været fantastisk! Jeres hastigheder hurtigere end før samt forbindelsestider er hurtigere. Jeg anbefaler dig konstant til venner. I er en ægte 5-stjernet udbyder.


Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

HMA

HMA blev grundlagt i 2005 i Norfolk, England, af Jack Cator. Cator var seksten år gammel på det tidspunkt. Han oprettede HMA for at omgå de begrænsninger, hans skole havde på adgang til spil eller musik på deres netværk. Ifølge Cator blev den første HMA-tjeneste skabt på få timer ved hjælp af åben kildekode. Det første produkt var et gratis proxy-websted, hvor brugerne indtastede en URL, og webstedet blev vist i brugerens browser.

Cator promoverede værktøjet i onlinefora, og det blev vist på forsiden af Digg. Efter at have tiltrukket mere end tusinde brugere, kørte Cator annoncer. HMA modtog ikke venturekapitalfinansiering. Det genererede omkring $1.000-$2.000 om måneden, mens grundlæggeren gik på college for at forfølge en grad i datalogi. I 2009 droppede Cator ud af college for at fokusere på HMA og tilføjede en betalt VPN-tjeneste. De fleste af de tidlige HMA-medarbejdere var freelancere fundet på internettet. I 2012 startede en af freelancerne en konkurrerende virksomhed. HMA reagerede ved at ansætte sine entreprenører som fuldtidsansatte og åbne fysiske kontorer i London.

Software
HMA leverer digital software og tjenester designet til at hjælpe brugere med at forblive anonyme online og kryptere deres onlinetrafik. Softwaren bruges til at få adgang til websteder, der kan være blokeret i brugerens land, anonymisere oplysninger, der ellers kunne bruges af hackere, og gøre noget skruppelløst uden at blive identificeret. HMA's privatlivspolitik og brugsbetingelser forbyder brugen til ulovlige aktiviteter. HMA's privatlivspolitik og brugsbetingelser forbyder brugen til ulovlige aktiviteter.

HMA skjuler brugerens IP-adresse og andre identificerende oplysninger ved at dirigere brugerens internettrafik gennem en ekstern server. Eksperter bemærker dog, at virksomheden logger nogle forbindelsesdata, inklusive den originale IP-adresse, varigheden af ​​hver VPN-session og mængden af ​​brugt båndbredde.

I maj 2018 havde virksomheden 830 servere på 280 lokationer rundt om i verden og leverede over 3000 IP-adresser. Softwaren inkluderer også en kill-switch til alle platforme.

Privatliv
Ifølge Invisibler samarbejdede HMA VPN tilsyneladende med amerikanske myndigheder og udleverede logfiler til dem i en hackingsag. Dette førte til anholdelsen af ​​en hacker i den såkaldte "LulzSec-fiasko". Siden maj 2020 hævder HMA dog at være en "No Log VPN", hvilket betyder, at den ikke længere indsamler brugslogfiler.

Reception
I 2015 sagde en rapport i Tom's Hardware, at HMA var let at bruge, havde god kundeservice og et stort antal serverplaceringer at vælge imellem, men kritiserede det for at sænke internethastigheden. I modsætning hertil sagde Digital Trends, at HMA havde høje hastigheder og et godt servervalg, men at det ikke var idiotsikkert til at sikre anonymitet, da det lagrede logfiler over brugeraktivitet (i 2020 meddelte HMA, at det ikke længere ville logge brugeraktivitet). I 2017 bemærkede PC World, at det er svært at måle effekten af ​​en VPN-tjeneste på internethastigheden på grund af variabler som placering, internettjenestehastighed og hardware.

I en anmeldelse fra 2016 i PC Magazine fik HMAs Android-app 3 ud af 5 stjerner. I den blev HMA rost for sit servervalg og brugergrænseflade, men kritiseret for dets pris, hastighed og mangel på avancerede funktioner. I 2018 gav PC Magazine lignende feedback om tjenesten HMA VPN. 2017-gennemgangen fra PC World roste også HMAs enkle brugergrænseflade, men kritiserede manglen på avancerede funktioner og sagde, at softwaren er ideel til afslappede brugere, der ikke har brug for avancerede konfigurationsmuligheder.

Din erfaring med HMA er vigitg
Har du også prøvet HMA's software? Skriv venligst en anmeldelse.