Hola

Alle anmeldelser

Hola

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

O
Ole H.
Det, jeg elsker ved denne VPN, er, at den er gratis! Og det fungerer faktisk med mange hjemmesider. Jeg ved ikke, om det virker med Netflix eller andre streamingwebsteder, fordi jeg ikke bruger dis...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Man får hvad man betaler for

  Det, jeg elsker ved denne VPN, er, at den er gratis! Og det fungerer faktisk med mange hjemmesider. Jeg ved ikke, om det virker med Netflix eller andre streamingwebsteder, fordi jeg ikke bruger disse streamingwebsteder. Hvis du er forbudt fra en hjemmeside uden grund (som Omegle), er dette den vpn du har brug for!

  Hola er absolut den bedste VPN-tjeneste overhovedet. Stor hastighed og ingen forsinkelser. Og det vigtigste er, at sammenlignet med andre virker det virkelig. Så jeg er meget glad for det. Men det skal være gratis. Dette er en af de bedste vpn'er, de fleste vpn'er koster penge, men denne er gratis og fungerer som en charme


Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Hola

I dag benytter langt de fleste personer internettet fra en lang række forskellige digitale enheder og gennem mange forskellige netværk dagligt. Mange handler, bestiller tid hos lægen, læser e-mails, tjekker skattepapirer samt meget andet online og i den forbindelse deles deres personlige oplysninger og private data, gennem netværket der faciliterer forbindelsen. Dette giver mulighed for svindlere og hackere at få adgang til disse personlige oplysninger, hvis ikke man sørger for at færdes sikkert online. Derfor anvender mange nu VPN services, for derved at sikre deres data online. Dette er et glimrende værktøj, så længe man husker at sikre sig, at den udbyder man anvender er pålidelig og har deres egen sikkerhed i orden. Ved at læse kundeanmeldelser igennem fra andre, der allerede har prøvet og betalt for en VPN service, kan man bedre sikre sig, at man får valgt en service der lever op til de rette sikkerhedsstandarder og forventninger. 

Om Hola
Hola er en online web og mobil applikation speciliseret indenfor VPN services til privatpersoner og virksomheder. Hola blev grundlagt i Israel i 2007 af de to partnere Ofer Vilenski og Derry Shribman. Hola var til at starte med en gratis service, som sidenhen er blevet til en betalt VPN service. I dag har Hola mere end 100 millioner brugere på verdensplan og ejes af den britiske kapitalfond Luminati to EMK Capital, der overtog virksomheden i 2017.

Produkter og Services hos Hola
Virksomheden Hola tilbyder kunder over hele verden en VPN service, som man kan tilgå ved at tegne et abonnement gennem deres netbutik. En VPN er en applikation, som man kan anvende til at holde sin internetforbindelse privat, hvilket både gælder for netværk i hjemmet samt potentielt usikre offentlige Wi-Fi forbindelser ude af hjemmet. Ved at tilføje et ekstra sikkerhedslag, der forhindrer andre i at se, hvad man foretager sig online, kan man færdes mere sikkertinternettet. På denne måde kan man færdes online gennem en form for privat specialvej, der krypterer alle personlige data man sender og modtager, således at ingen andre kan læse med.
Ønsker man at benytte Holas VPN løsninger, så kan man vælge mellem forskellige abonnementer, afhængigt af budget og tidsramme. Virksomheden tilbyder en månedlig plan, en årlig plan, samt en plan der løber over tre år, hvor man sparer flest penge samlet set ved at vælge den sidstnævne VPN abonnementsløsning. Med hver af disse løsninger følger ubegrænset VPN tid, understøttelse af op til 10 digitale enheder, over 1000 hurtige servere, samt meget andet. 
Betaling gennem virksomhedens hjemmeside kan foretages ved enten at bruge et gyldigt kreditkort, Paypal eller Google Pay. 

Komplimenter, Klager og Tips til Hola
Har du et par minutter til at hjælpe andre danskere med at lære mere omkring kundeoplevelsen og de forskellige VPN services hos Hola? Hvis du er nuværende eller tidligere bruger af denne virksomheds VPN services, så vil vi med stor interesse læse en kundeanmeldelse fra dig her på siden omkring dine erfaringer med Hola. Aspekter, som andre især vil finde interessante, er ting som hastighed, hvor nemt det er at logge på og anvende, sikkerhed, værdi for pengene, samt overordnet oplevelse med Hola som virksomhed.