Hostinger

Alle anmeldelser

Hostinger

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Hostinger

Hostinger blev grundlagt i 2004 og siden da vokset hurtigt. De havde den enkle idé at lade dig bygge en hjemmeside GRATIS. Med PHP, MySQL, cPanel og ingen annoncer kan du være helt gratis online. De leverer en webstedsplatform i verdensklasse til over 29 millioner brugere i 178 lande. I gennemsnit 15.000 nye tilmeldinger om dagen. Det er 1 ny kunde hvert 5. sekund. Hostinger har bygget en kraftfuld teknologi til at hjælpe dig med at lære, skabe og vokse.

Drevet af fællesskabet
Hostinger skylder en stor tak til deres samfund for at være med på denne spændende rejse. For at blive stærkere og hurtigere, kan de ikke kun stole på den nyeste teknologi. Derfor er deres største styrke, at deres team arbejder sammen for at få det til at ske.

Hostinger beskytter dine hjemmesider med flere niveauer af failover, RAID -10, daglige eller ugentlige backups. Alle deres 6 datacentre er placeret rundt om i verden for at sikre, at dine hjemmesider er hurtige i alle lande. Dine besøgende vil nyde den laveste latenstid og uovertruffen pålidelighed, da de opererer i globalt netværksforbundne Tier 3-datacentre.

Maksimal effektivitet
Sikkerhed, hurtig ydeevne og stabilitet er lige så vigtige. Hostinger bestræber sig på at sikre 99,99% runtime på din hjemmeside. Deres servere kører på CloudLinux, som er det førende OS for hostingudbydere. De fornyer regelmæssigt deres systemer, beskytter serverne mod DDoS-angreb og forbedrer deres hastighed med de nyeste LiteSpeed-teknologier.

Bygget til friktionsfri kontrol
Hostinger er stolte af deres egenudviklede hPanel. Det gør hvert trin i at bygge et websted intuitivt for begyndere og ligetil for professionelle. Der er også en intern WordPress-migrator til hurtige automatiske migreringer.

Hostinger mener, at den bedste måde at hjælpe kunder med at få succes er at vise dem, hvordan de løser et problem. Deres tekniske team står til rådighed 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen for at hjælpe dig med eventuelle problemer, du måtte have med at arbejde på din hjemmeside.

VPS Hosting platformsfunktioner
Du kan aldrig gå galt med vores egne top-of-the-line dedikerede servere, udstyret med de nyeste Intel Xeon-processorer, terabyte SSD-disklager og 128GB RAM pr. server.

Hostinger garanterer en overlegen oplevelse og indlæsningstid for din succesfulde online forretning, når som helst og hvor som helst.

En af de mange premium-funktioner er en dedikeret IP-adresse. Selv den billigste VPS-hostingplan er spækket med dedikerede IPv4- og IPv6-internetprotokoller.

Med fuld root-adgang kan du meget nemt og hurtigt tage fuld kontrol over din server. Du har brug for meget lidt teknisk viden for effektivt at bruge alle de funktioner, der leveres.

Hostinger's VPS-hostingpakke er fuldt udstyret med den dedikerede internetprotokol IPv6. Ved at bruge en dedikeret IP, vil alle dine scripts og udvidelser fungere så hurtigt som muligt. Inklusiv 30 dages pengene tilbage garanti

Hvis du ikke er 100% tilfreds med Hostinger, refunderer de din betaling. Start din rejse med Hostinger i dag. Intet besvær og ingen risiko. Husk at dele din erfaring her på siden, så andre potentielle kunder også kan få den nødvendige information omkring Hostinger's software etc.