Hotspot Shield

Alle anmeldelser

Hotspot Shield

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Hotspot Shield

Et virtuelt privat netværk (VPN) beskytter din internettrafik fra din internetudbyders nysgerrige øjne, hvilket gør det sværere for spioner og annoncører at spore dig online. Hotspot Shield VPN har en smuk app og en række sikkerhedstjenester, der rækker langt ud over VPN-beskyttelse. Hotspot Shield VPN har også en imponerende samling af servere over hele kloden, hvilket giver dig masser af muligheder for at skjule din placering. Kerne-VPN-produktet er dog dyrt, og dets privatlivspolitikker, selvom det er gennemsigtigt, er skæmmet af nogle afvejninger. Mens andre VPN'er har gjort sig umage med klart at redegøre for deres sag for at beskytte deres kunder, forbliver Hotspot Shield en kompliceret historie.

Hotspot Shields VPN-protokoller
I årevis troede man, at OpenVPN var den bedste mulighed for at etablere en krypteret VPN-forbindelse. En ny udbyder, WireGuard, bruger nyere krypteringsteknologi og ser ud til at tilbyde bedre hastigheder. Det er ikke bredt tilgængeligt endnu, og Hotspot Shield understøtter det kun på Linux. Det er fint for nu, men WireGuard er godt på vej til at blive en industristandard.

Hotspot Shield har udviklet sin egen protokol og indtil for nylig blev den udelukkende brugt til Hotspot Shield. For at være klar: Virksomheden har ikke udviklet en ny krypteringsprotokol. En ny krypteringsprotokol ville kræve en enorm mængde tilsyn, da en uopdaget sårbarhed kunne bruges til at knække den. En virksomhedsrepræsentant forklarede, at Hotspot Shield bruger Open SSL-biblioteket til at kryptere data, og at den nye protokol blot er "en udvidelse af transportprotokollen." Virksomheden havde også tidligere fortalt, at de opretter flere kanaler til datatransmission for at øge hastigheden og pålideligheden.

Servere og serverplaceringer
Hotspot Shield siger, at det tilbyder servere i "mere end 80" lande. Det er et stærkt udvalg og ikke langt bagefter de 94 lande, der betjenes af ExpressVPN. Servere flere steder giver dig flere muligheder for at skjule din placering, og det betyder, at der sandsynligvis er en server i nærheden af ​​din placering.

De mange forskellige lokationer, der betjenes af Hotspot Shield, er særligt bemærkelsesværdige. Hotspot Shield har servere i fire afrikanske lande og i hele Sydamerika, to regioner, der ofte ignoreres af VPN-udbydere. De tilbyder også servere i regioner med undertrykkende internetpolitikker, såsom Kina, Rusland, Tyrkiet og Vietnam.

Hotspot Shield har respektable 1.800 servere. CyberGhost har den største flåde, vi har set, med over 6.800 servere. Flere servere betyder ikke nødvendigvis bedre service, men det betyder generelt, at du har flere muligheder for at finde noget, der virker.

Mange VPN-tjenester bruger virtuelle servere, som er softwaredefinerede servere. En enkelt computer kan være vært for flere virtuelle servere. På samme måde er et virtuelt websted en server, der er konfigureret til at blive vist et andet sted end det sted, hvor det fysisk befinder sig. Intet af dette er i sagens natur problematisk, men vi foretrækker, at virksomhederne er tydelige omkring deres infrastruktur og dens placering. Hvis dine data passerer gennem et bestemt land, kan du være underlagt det pågældende lands love eller overvågningsbestemmelser.

Hotspot Shield fortæller, at de kun er afhængigt af hardwareservere. Når det kommer til virtuelle placeringer, var Hotspot Shield dog en smule mere vag og sagde kun, at 90% af dens flåde fysisk er placeret, hvor de ser ud til at være. Virksomheden skal være mere gennemsigtig omkring denne praksis, især i sin app. I modsætning hertil fortæller Mullvad VPN dig præcis, hvor serveren er placeret, om den er ejet eller lejet, og hvilket firma der fysisk ejer serveren.

En Aura-repræsentant bekræftede, at Hotspot Shield deler serverinfrastruktur med fem andre VPN-virksomheder, der er en del af Aura. Disse er: Betternet, Hexatech, TouchVPN, VPN360 og VPN in Touch. Hotspot Shield VPN er tidligere blevet hvidmærket, så det er ikke overraskende, at det deler plads med andre virksomheder.

Virksomheden tager skridt til at sikre sin infrastruktur, men den ejer ikke alle sine servere, hvilket ikke er usædvanligt. Nogle VPN-udbydere, som ExpressVPN, har flyttet til servere med kun RAM for at forhindre manipulation. Hotspot Shield siger, at det har taget andre sikkerhedsforanstaltninger.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Hotspot Shield?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.