HRK

Alle anmeldelser

HRK

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

HRK

HRK er en online distributionsplatform, der distribuerer digitalevideospil. Deres hovedmål er at give deres kunder et bredt udvalg af spil til overkommelige priser. De er ikke bare endnu en onlinespilbutik - de har flere unikke funktioner, der alle har til formål at forbedre din oplevelse.

På deres hjemmeside finder du nogle af de bedste Steam-, Uplay-, Origin-, Battle.net-, Xbox-, GOG- og PSN-nøgler med konstante rabatter. Du kan købe digitalespilnøgler, forudbestillinger, DLC'er, Game Time Cards, gavekort og meget mere! De har også et stort udvalg af softwareprodukter, herunder operativsystemer, antivirusværktøjer, systemværktøjer og designprodukter. HRK Game har en række sektioner, der hver tjener et andet formål. Med Mystery Key kan du vinde spil til meget billigere end deres faktiske værdi, hvis du er heldig. Deres Giveaway-udfordringer giver deres fællesskab en chance for at vinde episke nye og kommende spil. Du kan også få spil gratis i DropKey-sektionen! HRK Game har også et nyhedsrum til at holde deres besøgende opdateret med de seneste spilnyheder, så du kan træffe de rigtige beslutninger.

HRK's Make Bundle er en af ​​deres funktioner, som de konstant forsøger at forbedre. Træt af at købe faste bundter i stedet for at lave dine egne? Så vil du elske siden Lav bundt. HRK Game har også et affiliate system. Dette giver dig mulighed for at tjene penge ved at få andre til at købe hos dem. Hvis du har et stort publikum på sociale medier eller er en del af et stort spilfællesskab, vil du ikke have noget problem med at få andre til at købe via dit personlige affiliate-link.

Hvis du vil lære mere om dem, så tjek deres interaktive præsentation nedenfor.

Tilbagebetalings politik
Du kan anmode om en refusion for ethvert køb foretaget med HRK, uanset årsagen. Det er muligt, at du har foretaget købet ved en fejl; du ville bare have en engangsoplevelse med HRK Mystery Key og vil nu refundere dit køb; måske har du ikke læst produktbeskrivelsen korrekt.

Du vil modtage en refusion, uanset årsagen, hvis anmodningen fremsættes inden for 24 timer efter købet, og titlerne på HRK stadig er ubrugte og uindløste. Se nedenfor for flere detaljer:

HRK-refusionstilbuddet inden for 24 timer efter købet gælder for produkter købt på HRK. Her er en oversigt over, hvordan refusion fungerer ved andre typer køb.

HRK tilbyder en engangsrefusion for spil købt med HRK Mystery Key. Titler kan refunderes fireogtyve timer efter købet, hvis de er ubrugte i HRK-beholdningen. For at undgå enhver form for misbrug af vores refusionspolitik tilbyder vi kun refusion for HRK Mystery Key 1 gang pr. kunde. Enhver anmodning om tilbagebetaling efter det første køb af HRK Mystery Key vil blive afvist.

Ethvert Hot Deal-produkt købt på HRK kan refunderes inden for 24 timer efter købet, hvis det er ubrugt i HRKs lager.

Hvis du har betalt for en tjeneste/produkt med Cryptocurrencies og senere beder om en refusion, vil du få refunderet beløbet for produktværdien i EURO, ikke det Crypto-beløb, du sendte os.

Du kan få fuld refusion for ethvert bundt købt på HRK, så længe ingen af ​​varerne i bundtet er brugt.

HRK kan ikke udstede refusion for køb foretaget uden for HRK. (f.eks. indløsningskoder købt fra tredjeparter).

HRK kan ikke tilbyde refusion for gaver, efter at de er blevet indløst af modtageren.

Tilbagebetalinger har til formål at fjerne risikoen ved at købe titler på HRK - ikke som en måde at få gratis spil på. Hvis de føler, at du misbruger refusioner, kan de ikke længere tilbyde dig dem. De betragter det ikke som misbrug, hvis du anmoder om tilbagebetaling af en titel, du købte lige før et salg, og derefter straks genkøber den titel til salgsprisen.

Du kan anmode om en refusion ved at oprette en billet på HRK Support Center = > Refusionsafdeling. Du vil modtage fuld refusion af dit køb til din HRK-pung inden for 48 timer efter godkendelse.

Tak fordi du læste om HRK
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad HRK kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.