IDrive

Alle anmeldelser

IDrive

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

IDrive

IDrive er en teknologivirksomhed, der har specialiseret sig i applikationer til sikkerhedskopieringafdata. Dens hovedprodukt er IDrive, en online backup-tjeneste tilgængelig for Windows, Mac, Linux, iOS (iPhone og iPad) og Android-brugere.

Oversigt
Pro Softnet Corporation blev grundlagt i 1995 og er baseret i Calabasas, Californien, i Los Angeles County.

Pro Softnet Corporations originale produkt hed IBackup, men virksomheden erhvervede domænenavnet idrive.com fra det hedengangne ​​I-drive-firma i midten af ​​2003.

IDrives produkter er blevet nævnt af Lifehacker, Macworld, PC World, CNET, Tech Crunch, Notebook Review, PC Magazine og Engadget.

Produkter
IDrive er en automatisk backup-app, der kører på Windows, Mac, iOS og Android. Når det er installeret, vælger brugere mapper og filer, der skal sikkerhedskopieres på bestemte tidspunkter. IDrive tilbyder inkrementelle og komprimerede sikkerhedskopier, så kun ændrede dele af en backup-fil uploades, og filer kan også opdateres i realtid med en kontinuerlig backup-mulighed. Brugere har mulighed for at begrænse brugen af ​​båndbredde under backup-processen. De sidste 10 versioner af en fil bibeholdes automatisk, og IDrive sletter ikke automatisk sikkerhedskopieringsdataene, selvom sikkerhedskopieringsfilerne slettes fra brugerens computer. Brugere kan dele deres filer via e-mail, sociale netværk som Facebook og Twitter og en mobilapp til Android, iPhone og Windows Phone.

IDrive giver brugerne mulighed for at sikkerhedskopiere data fra alle kompatible enheder til en enkelt konto. iDrive-applikationen kører indbygget på Windows, OSX samt forskellige modeller af NAS-enheder fra Synology, QNap og Netgear.

IDrive tilbyder flere muligheder for at hente data. Sikkerhedskopier filer kan tilgås fra enhver internetbrowser eller eksternt ved hjælp af IDrive-klientsoftwaren. Hvis en bruger ønsker adgang til alle backup-filer, kan IDrive levere alle backup-filer på en 3 TB harddisk.

Filer på IDrive er gemt med 256-bit kryptering (AES), som giver mulighed for en valgfri brugerdefineret nøgle, der skal deles med IDrive, men som IDrive siger ikke er permanent gemt på sine servere. IDrive leverer også aktivitetsrapporter, sikkerhedskopieringsstatusrapporter og delte filrapporter.

IDriveSync
IDriveSync giver brugerne mulighed for at synkronisere filer mellem forskellige enheder.

IDrive Portable og IDrive Express
IDrive Portable er en USB-harddisk til lokal backup. Harddisken har en lagerkapacitet på 3 terabyte og kører med 5.400 RPM.

IDrive Lite
IDrive Lite er en gratis applikation til iOS, BlackBerry og Android-enheder, der giver brugerne mulighed for at sikkerhedskopiere deres kontaktliste online. Du kan også gendanne de sikkerhedskopierede kontakter til forskellige enheder, inklusive enheder med andre operativsystemer.

IDrive EVS
I 2012 udgav IDrive IDrive EVS, et offentligt tilgængeligt softwareudviklingssæt og API. Sættet, som inkluderer indbygget kryptering og en kommandolinje-API, giver brugerne mulighed for at bygge applikationer til brug med IDrives cloud storage-tjenester.

IDrive-billeder
IDrive Photos er en abonnementsbaseret app til iOS- og Android-enheder, der lader brugere sikkerhedskopiere billeder fra deres telefoner. Som standard gemmes billeder i deres originale opløsning i skylageret.

IDriveConnect
Giver brugere adgang til deres Google Docs, som om de var i en almindelig mappe på deres computer.

IDrive 360 ​
Endpoint cloud backup til virksomheder, IT og serviceudbydere.

IDrive vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.