ImpKeys

Alle anmeldelser

ImpKeys

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

ImpKeys

Træt af at surfe gennem forskellige websteder for at købe licensnøgler til dine foretrukne softwareløsninger? ImpKeys hører dig! VDei ved, hvor stort besvær det er at gå til hjemmesiden og købe deres licensnøgler. Stop med at søge overalt på internettet efter en autentisklicensnøgle til din software. De er one-stop-løsningen til alle dine softwarelicensnøgler!

Hvorfor få din licensnøgle fra os?
Hurtig levering indenfor 24 timer! Ja, du læste rigtigt. De sender softwarelicenskoderne ud inden for 24 timer efter købet. Mens andre websteder kan tage op til 10 dage, eller endda 30 dage for premium-udgaverne, får du din HER på mindre end 24 timer!

100% autentisk garanti! Få adgang til alle de autentiske softwarelicensnøgler fra Microsoft Office til Adobe og mere. Ingen piratkopierede eller falske licensnøgler. Problemfri e-mail levering! Køb dine passende licensnøgler og modtag din ordre direkte via e-mail. Du får et downloadlink og også en guide til, hvordan du bruger det. Hvor er det praktisk!

Total sikkerhed! Din sikkerhed er deres topprioritet. Så alle betalingsmetoder og teknologier tager højde for datasikkerhed. Du skal ikke længere bekymre dig om, at malware ødelægger din computer! Fantastisk support! Hver ordre behandles med højeste prioritet og maksimal omhu for at give dig den mest mulige assistance med eventuelle problemer.

De gør det nemt at finde præcis det, du har brug for, og lader dig nemt downloade licensnøglen. Bestil i dag og få mest muligt ud af det!

For ikke at nævne deres licensnøgler kommer med en ubetinget pengene-tilbage-garanti, så du bare ikke kan tabe!

Om Impkeys
Impkeys er en online forhandler af offentliggjorte produktnøgler fra en række softwareprodukter fra Microsoft, Kaspersky, Autodesk, Sony og Corel Draw. De samarbejder med disse virksomheder for at bringe nøglekoder til enkeltpersoner og virksomheder, der måtte have brug for dem.

Returpolitik
ImpKeys accepterer refusion og ombytning. Deres politik gælder i 30 dage. Hvis der er gået 30 dage siden dit køb, kan de desværre ikke tilbyde dig en refusion eller ombytning.

For at være berettiget til returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Det skal også være i den originale emballage.

For at fuldføre din returnering kræver vi en kvittering eller købsbevis.

Der er visse situationer, hvor der kun ydes delvis refusion:

Produkt med tydelige tegn på brug: Enhver vare, der ikke er i sin originale stand, er beskadiget eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes vores fejl. Enhver vare, der returneres mere end 30 dage efter levering

Tilbagebetalinger: Når din returnering er modtaget og kontrolleret, sender vi dig en e-mail for at informere dig om, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi vil også give dig besked om godkendelse eller afvisning af din refusion.

Hvis du bliver godkendt, vil din refusion blive behandlet, og en kredit vil automatisk blive påført dit kreditkort eller oprindelige betalingsmetode inden for et vist antal dage.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring ImpKeys?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.