Intego

Alle anmeldelser

Intego

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Intego

Mac-brugere har unikke sikkerhedsbehov, og Intego har arbejdet på at beskytte dem mod farerne ved internettet i over 18 år. Intego blev grundlagt i 1997 og er det eneste firma, der udelukkende fokuserer på sikkerhedenaf ​​Macs og andre Apple-produkter. Med et komplet udvalg af produkter til beskyttelse af Mac'er, samt produkter til iOS-enheder som iPhone og iPad, gør Intego internettet mere sikkert for Mac- og Apple-brugere.

Intego's sikkerhedsprogrammer er designet til at hjælpe både nybegyndere og erfarne sikkerhedsbrugere bedst muligt med at beskytte deres Mac'er. Integos applikationer har modtaget snesevis af priser fra Mac-magasiner rundt om i verden, som alle fremhæver kvaliteten og brugervenligheden af ​​Intego-softwaren.

Med sin unikke position som Mac-sikkerhedsspecialist giver Intego Mac-brugere en omfattende beskyttelse mod alle internettrusler. Efterhånden som internettet udvikler sig, fortsætter Intego med at udvikle nye applikationer og forbedre sin eksisterende software for at imødekomme de voksende sikkerhedsbehov hos Mac-brugere.

Intego fokuserer primært på antivirussoftware til macOS og tilbyder fire antiviruspakker. Hver af dem tilbyder forskellige værktøjer til antivirus, Mac-ydeevneforbedring, forældrekontrol, firewall og backup. I september 2020 tilføjede virksomheden tre antiviruspakker til Windows.

Intego blev grundlagt i Paris i 1997 og har kontorer i Austin, Texas og Seattle. Virksomheden beskæftiger færre end 50 medarbejdere. Dets moderselskab er Kape Technologies, et britisk-baseret cybersikkerhedsselskab, der købte Intego i juli 2018 og beskæftiger mere end 350 personer med kontorer i Storbritannien, Israel, Tyskland, Rumænien, Cypern og Filippinerne. Integos antivirusløsninger henvender sig primært til hjemmebrugere, men virksomheden tilbyder også to enterprise-fokuserede antiviruspakker.

Hvilken antivirussoftware tilbyder Intego?
Intego sælger fire forbruger-antiviruspakker til macOS, som hver indeholder forskellige kombinationer af fem forskellige hjælpeprogrammer:

- VirusBarrier X9 antivirus, også mod Windows malware.
- NetBarrier X9 netværksbeskyttelse
- ContentBarrier X9 forældrekontrol
- Mac Vaskemaskine X9 systemoptimering
- Personlig backup til automatisk sikkerhedskopiering af filer
- ContentBarrier X9 og Mac Washing Machine X9 fås også separat.

Hver af Integos fire antiviruspakker er tilgængelige i flerårige abonnementer med flere enheder i to konfigurationer: en, der kun dækker macOS-enheder, og en anden konfiguration, der inkluderer beskyttelse for en enkelt Windows-computer ud over det angivne maksimale antal macOS-enheder . Med andre ord: Hvis et Intego-abonnement dækker maksimalt tre enheder, ville Windows-pc'en være en fjerde omfattet enhed. Intego samarbejder med Panda Security, et spansk cybersikkerhedsfirma grundlagt i 1990, for at levere antivirusbeskyttelse til Windows-enheder, inklusive Mac'er, der kører en Windows-emulator.

Hvor længe holder Intego antivirussoftware?
Intego siger, at den på grund af sit fokus på macOS er bedre til at opdage Mac-malware, phishing-forsøg og andre problemer end bedre kendte mærker, der beskytter både Windows- og Mac-computere. Intego hævder, at deres forskerhold "ofte er de første til at opdage og forsvare sig mod ny Mac-malware" og "altid er meget fokuseret på at finde nye Mac-malwaretrusler." Intego opdaterer typisk sin macOS malware-beskyttelsesdatabase flere gange om ugen, eller "så ofte som nødvendigt," sagde virksomheden. Derudover kan Integos antivirussoftware indstilles til automatisk at søge efter opdateringer, installere antivirusdefinitioner og filtre og opdatere sig selv på daglig, ugentlig eller månedlig basis.

Hvordan var det at prøve Intego?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Intego. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.