InVideo

Alle anmeldelser

InVideo

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

InVideo

Hos InVideo er de på en mission om at genopfinde videoproduktion og bringe det til verden. De er overbevist om, at fremtiden for videooprettelse er i browseren, samarbejdsvillig og enkel, på tværs af enheder. Med mere end 5000 unikke designerskabeloner, 9M+ premium-medier (inklusive iStock), et enormt lydbibliotek for enhver stemning og genre og mange flere tilpasselige funktioner, bevæger InVideo sig mod deres North Star-metrik med kraft.

InVideos fleksible tidslinje og træk-og-slip-editor, gør det endnu nemmere at skabe professionelle videoer på få minutter i browseren. Feedback fra deres kunder er afgørende for, hvordan produktet udvikler sig hver dag. De bygger kun til slutbrugeren, der laver videoer til livets ophold. Kort sagt lader InVideo enhver oprette videoer, der stopper med at rulle. Med mere end 7 millioner brugere fra mere end 195 lande, som har lavet millioner af videoer på mere end 75 fremmedsprog med InVideo, er de spændte på vejen frem.

Bedste fremgangsmåder for de bedste videoer
Der er mange gode designs derude. Men hvilken er den rigtige? Brug lidt tid på at se på et par skabeloner. Bestem, hvilken skabelon der passer bedst til det budskab, du ønsker at formidle.

Poler dine scener
Bryd monotonien i din video ved at bruge forskellige scenestile, eller tilføj en ny scene og vælg den scenetype du ønsker under 'Tilføj scener' til venstre.

Kort og skarpt får flere visninger. Pak dine videoer med mere kraft. Hold dine sætninger korte. For at dele en sætning skal du trykke på enter eller klikke på del i storyboardet.

At finde det rigtige medie
Prøv forskellige kombinationer af søgetermer for at finde det rigtige medie i dit storyboard eller avanceret editor. Forhåndsvis hvert billede. Se hvordan de forskellige elementer passer sammen. Fortsæt med at tjekke og redigere, indtil du har det resultat, du ønsker.

Sociale widgets
Når du opretter meningsvideoer, skal du tilføje tweets eller Instagram-opslag enten som et lag i din scene eller som en helt ny scene. Indsæt webadressen på dit indlæg under fanen sociale.

Layouts
Brug animerede gitter til at vise flere billeder i samme scene. Du kan bruge layouts til at sammenligne, vise nye funktioner og meget mere.

Klistermærker
Tilføj et strejf af sjov til dine scener med de mange mærkatmuligheder, der er tilgængelige for dig. Fra forretning til kærlighed, du kan få dem alle.

Overlejringer
Har du nogensinde nydt en krydret, røget ret serveret i en video? Overlejringer kan skabe den effekt for dine seere. Uanset om du er vært for fyrværkeri eller dækker sne, lader vi dig ikke hænge.

Tekstoverlejringer
Få din tekst til at se fancy ud. Få det til at skille sig ud. Brug animerede tekststile, der findes på fanen Tekst.

Bonus tip
For at gøre dit arbejde nemmere kan du kopiere og indsætte dine elementer. Tryk på 'Cmd + C' på dit tastatur for 'Kopier' og 'Cmd + V' for 'Sæt ind' på din MacBook. Tryk på "Ctrl + C" for "Kopier" og "Ctrl + V" for "Sæt ind" på din Windows-computer.

At fejle er menneskeligt. 'Fortryd' er også en teknologi.
Tryk på "Cmd + Z" på dit tastatur for "Fortryd" og "Cmd + Shift + Y" for "Redo" på din MacBook. Tryk på "Ctrl + Z" for at "Fortryd" og "Ctrl + Y" for at "Gendan" på din Windows-computer.

Hvad syntes du om InVideo?

Har du også lavet lækre videoer med InVideo? Så vil vi gerne høre om din erfaring. Skriv din anmeldelse idag.