Ivacy

Alle anmeldelser

Ivacy

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Ivacy

Ivacy VPN er dedikeret til at hjælpe internetbrugere over hele verden. Nu kan internetbrugere nemt fjerne blokeringen af ​​indholdog overvinde overvågning, censur og onlinetrusler.

Ivacy VPN er et premium VPN-mærke, der har eksisteret i over et årti. Ivacy VPN begyndte sin rejse for at hjælpe internetbrugere i 2007, da to venner overvejede en mere sikker digital verden over deres frokostbord. Siden da er VPN-mærket blevet en innovator, der tilbyder exceptionelle sikkerhedsfunktioner som Split Tunneling i 2010, der er blevet en fast bestanddel af VPN-industrien.

Mange servere
Det er værd at bemærke, at Ivacy VPN tilbyder mere end 3500 servere på mere end 100 lokationer, hvilket giver brugerne alle muligheder for at få adgang til ethvert indhold online uden at kompromittere deres sikkerhed eller anonymitet. Vigtigst af alt er internetbrugere ikke begrænset til et bestemt antal servere, de kan oprette forbindelse til dagligt, og de skal heller ikke finde sig i båndbreddebegrænsninger.

Ivacy VPN og GamersOrigin går sammen for at beskytte alle spillere verden over. Som en hastigt voksende online spilleklub med 23 professionelle spillere anerkender GamersOrigin vigtigheden af ​​at spille det sikkert på og uden for banen. Det er derfor, at GamersOrigin har indgået partnerskab med Ivacy – en erfaren gaming-VPN for at styrke sine spilleres forsvar, mens de fortsætter med at spille bekymringsfrit online.

Gennemsigtighed
Ivacy VPN er forpligtet til gennemsigtighed og giver større værdi til sine kunder. For at gøre dette muligt har Ivacy VPN sluttet sig til US National Cyber ​​Security Alliance som medlem. Dette medlemskab giver Ivacy VPN mulighed for at forsikre sine kunder om, at de har at gøre med en pålidelig VPN, der bekymrer sig om deres online privatliv og sikkerhed uden at gå på kompromis.

Fra en ydmyg begyndelse er Ivacy VPN forblevet tro mod sine idealer. På grund af dette og dets teknologiske fremskridt, bør det ikke komme som nogen overraskelse, at VPN-mærket har modtaget adskillige priser gennem årene. Senest blev Ivacy VPN kåret som den hurtigste VPN af BestVPN.com, nu ProPrivacy.com, og sikrede sig to andenpladser for den bedste værdi og den bedste VPN samlet set.

Medlem af VPN Trust Initiative
Ivacy VPN er et stolt medlem af VPN Trust Initiative, også kendt som VTI. VTI har til formål at uddanne den brede offentlighed om udviklingen i cybersikkerhed og sætte kvalitetsstandarder for VPN-industrien. Med dette initiativ ønsker Ivacy VPN at hjælpe med at holde folk sikre på internettet, uanset hvilken VPN-udbyder de vælger.

Bemyndigelse af internetbrugere
Ivacy VPN handler om frihed på internettet. Det er derfor, VPN-mærket har leveret utallige funktioner til at hjælpe internetbrugere i denne henseende. Samtidig får internetbrugere også værktøjer til at beskytte sig mod internetcensur, overvågning, cyberangreb mv.

Kundefeedback værdsættes
Intet VPN-mærke er perfekt, men Ivacy bestræber sig konstant på at eliminere eventuelle problemer, som deres brugere står over for. For at sikre, at deres VPN-service er i top, tager de deres brugeres feedback i betragtning for at eliminere sårbarheder og fejl.

Regelmæssige revisioner
Audits er en fantastisk måde at afgøre, om en VPN-udbyders påstande er sande. For at sikre uigennemtrængelig sikkerhed gennemgår Ivacy VPN regelmæssige audits. For eksempel har Ivacy VPN en KPMG-certificering, der garanterer, at VPN-udbyderen holder sit ord om ikke at føre logs.