jAlbum

Alle anmeldelser

jAlbum

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

jAlbum

Opret onlinefotoalbum fra dine billeder og videoer med denne software. jAlbum giver indbygget support til organisering og redigering af billeder med vægt på fleksibel præsentation. Vælg mellem en række kraftfulde skins (temaer) eller opret dit eget skin for at få den galleripræsentation, du ønsker, og upload den derefter til enhver hjemmeside ved hjælp af jAlbums indbyggede FTP-understøttelse. jAlbum er et kraftfuldt, men brugervenligtværktøj, der er populært blandt fotografentusiaster og fagfolk over hele verden!

Opret smukke webalbum
Brug den kraftfulde jAlbum-software til at skabe professionelle online fotoalbum til enhver hjemmeside. Vælg mellem dusinvis af albumskind, og tilpas dem til dit personlige præg. Med et enkelt klik behandler jAlbum dine billeder i en batch, skalerer dem til internettet og opretter websider til dig.

Du vil med det samme blive fortrolig med jAlbums explorer-lignende grænseflade. Træk og slip for at tilføje nye billeder og videoer. Opret mapper for bedre at organisere dit album. Brug højrekliksmenuen (kontekstmenu) for at få adgang til de mest almindeligt anvendte funktioner, såsom sortering, rotation, rediger eller vælg som mappeminiature. Tilføj billedtekster direkte under thumbnails.

Upload til enhver hjemmeside
Du kan uploade dine album til hvor som helst på nettet: Din egen hjemmeside eller blog. Du kan endda dele et album direkte fra din harddisk. Hvis du ikke har din egen hjemmeside, så brug jalbum.net - deres community site - som er specialiseret i at gemme, dele og præsentere albums på en spektakulær måde.

Understøtter store billedsæt jAlbum er optimeret til at håndtere store billedsæt og kan bruge din nuværende mappestruktur. Det betyder, at du kan opdatere dine webalbum med flere billeder eller nye funktioner på ingen tid.

Et gennemsnitligt jAlbum-galleri indeholder 70 billeder, og det er ikke ualmindeligt at se gallerier med 10.000 til 100.000 billeder præsenteret på en organiseret porteføljeside oprettet med blot et par klik.

Mange organisationer sætter pris på jAlbum for dette aspekt, da de altid skal opdatere billedgallerier af deres begivenheder.

Organiser dine billeder
Ligger dine billeder uorganiseret rundt på diverse harddiske og hukommelseskort? jAlbum organiserer dem hurtigt og nemt i overskuelige mappetræer baseret på datoen (år, måned osv.), navn eller placering (GPS-placering). Dubletter håndteres, og jAlbum tilbyder en fortryd/gendan-funktion på flere niveauer, så du kan lege. Her er to videoer, der viser, hvordan jAlbum håndterer filer, og hvordan du kan organisere dine billeder.

Ingen låsning
Der er minimal afhængighed med jAlbum. jAlbum er en desktop-software på tværs af platforme til Windows, Mac og Linux. Som sådan er den ikke afhængig af centrale cloud-tjenester. Det fungerer inden for din eksisterende mappestruktur (du ved, hvor dine filer er) og bruger Adobes åbne standard til håndtering af metadata såsom billedtekster, vurderinger og nøgleord (xmp). Det betyder, at den integreres godt med Photoshop, Lightroom og Bridge, og dine værdifulde metadata er gemt i dine billedfiler. jAlbums konfigurationsfiler er simpel tekst og XML, og de fleste skins er open source, som du kan tilpasse efter din smag. Det er nemt at komme i gang med jAlbum, og det er nemt at stoppe med at bruge jAlbum.

Tilpas præsentationen
Skins er plugins til jAlbum, der bestemmer layoutet og funktionaliteten af ​​de genererede album. Nogle skins er enkle og nemme at ændre, mens andre har avancerede funktioner som Google Maps-integration, videoafspilning eller indkøbskurv-integration, for at nævne nogle få. jAlbum kommer med omkring 10 skins, og du kan installere snesevis af nye skins fra vores skins sektion.

Tak fordi du læste om jAlbum
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad jAlbum kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.