Jobindex

Alle anmeldelser

Jobindex

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Fiverr

Fiverr

1 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er der højst sandsynlig en person som der kan hjælpe dig med det. Hvis du ikke er sikker p&...

Logo 3F

3F

1 anmeldelser

Arbejderbevægelsen startede i Danmark i 1871 da Den Internationale Arbejderforening blev grundlagt. I dagens Danmark er fagbevægleserne...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Jobindex

Jobsøgnings og Karriere Portal, Danmarks ældste og også Danmarks mest anvendte sider når nye job eller medarbejdere skal findes.

Om Jobindex.dk
Jobindex gik i luften som en af de allerførste Onlineportaler for Jobsøgning. Det er i dag Danmarks største jobmarked og giver dig den absolut mest komplette oversigt job du kan søge i Danmark. Jobindex ejer mediehuset Jobindex og udgiver blandt andet Computerworld og ComOn. Men virksomheden tilbyder mange andre ting, som kurser for jobsøgende og events for virksomheder. Virksomhende er belligende på Frederiksberg ved København. 

Jobindex.dk Services
Altid over 20.000 jobannoncer online og med mere end 120.000 CV'er er Jobindex siden, hvor du sammen med 800.000 andre unikke brugere hver måneden lettest finder dit nye job i Danmarks største jobmarked. 
Det er brugernes jobmarked og virksomhedernes rekrutteringspartner, en side der hjælper hele arbejdsmarkedet og som øger dine chancer som virksomhed for at finde den helt rigtige medarbejder, netop fordi så mange kender og benytter siden hver eneste dag.

Vi finder dig jobbet inden for Informationsteknologi, Systemudvikling, it-support, Elektronik, medicinaljobs, jobs indefor kemi, Projektledelse, freelanceHandel og service, Rengøring, restauration, detail, Industri og Håndværk, Byggeri, landbrug, Transport branchen, KommunikationMarketing, kultur, design, Undervisning, Pædagog, forsker, lærer, Kontor og økonomi, Indkøb, jura, finans, offentlig administration, Social og sundhedSygeplejerske, læge, SOSU, Elevpladser, studiejob, praktikpladser og meget meget mere.  Start i dag med at oprette en profil og dit CV, bliv fundet af rekrutteringsvirksomhed og HR afdelinger landet over, der står og mangler lige netop dig, få gang i karrieren, hvorfor ikke finde drømmejobbet og balance i hverdagen. 
Find job i Danmark, Norden på Færøerne eller Grønland og søg på dansk eller engelsk.
Jobindex ønsker at fremme jobglæden og trivlsen på danske arbejdspladser, her finder du gode råd om alt fra karriere planlægening til hvordan du finder roen og balance i din hverdag, vi er hele mennesker og vi fortjener at finde en arbejdsplads, der passer til os, kun på den måde kan vi præstere det bedste og få det optimale ud af vores arbejdsindsats.

Jobindex siden har mange tilbud, med løsninger som QuickApply og CV online, får du den hurtigeste tilgang til at søge nye job. Søgningerne er nemme og du kan ved hjælp af gode filtre altid sikre dig, at de jobannoncer du læser er relevante for netop din profil. Du kan naturligvis abonnere på jobs via email og sikre dig at du søger så snart et job du er kvalificeret til bliver opslået. Du har også muligheden for at læse om virksomheder på Virksomhedsprofiler, du kan evaluere virksomheden du arbejder i, eller tidligere arbejdspladser til gavn for fællesskabet. Du har også muligheden for at teste dig selv, tjekke om din løn er OK, du kan tage en stresstest, en personlighedstest og du kan lade dig inspirere til mere jobglæde eller få gode råd om din næste jobsamtale. Siden findes på engelsk og dansk og du kan vælge at logge ind med din google eller facebook profil.

Jobindex Kundeservice og klager 
Jobindex har en række medarbejdere klar til at hjælpe dig, du kan kontakte Jobindex enten under Support for virksomheder eller jobsøgende her. Eller hvis du som virksomhed vil kontaktes for et salg.

Anmeldelse af Jobindex´s service og produkter
Er du kunde eller bruger hos Jobindex.dk hører vi gerne om dine oplevelser, skriv en anmeldelse her til glæde for andre, tak.