Kinguin

Alle anmeldelser

Kinguin

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Kinguin

Kinguin er en global digitalgamingshopping platform med over 3 millioner tilfredse kunder! De er en af ​​de største e-handelsdestinationer for videospil i verden. Deres team består af over 200 talentfulde mennesker fra snesevis af lande, der arbejder på kontorer i USA, Polen og Bulgarien.

Kinguins mission
Kinguins mission er at give dig muligheden for at handle videospil til en fair pris og med minimalt besvær. Fra strategier til skydespil, de har dem alle og til de bedste priser på markedet! Siden lanceringen i begyndelsen af ​​2013 er Kinguin hurtigt blevet en af ​​de største alternative markedspladser til Steam. De fokuserer på at yde kundeservice i top for at tilfredsstille deres kunder på højeste niveau.

E-Sport
Hos Kinguin brænder de for gaming. Derfor er de også aktive på e-sportsmarkedet og arbejder med de mest succesrige spillere og største hold!

Kinguin mener, at uddannelse er ekstremt vigtigt. Derfor afholder de løbende interne træningssessioner for at give dig den viden, du har brug for, om alt, hvad deres virksomhed beskæftiger sig med.

Hos Kinguin har du et fantastisk udvalg af muligheder. Du kan blive ekspert på ét specifikt område eller udvide din viden på mange områder. Du kan yde et individuelt bidrag eller blive leder. Deres medarbejderes evne til at innovere og skabe løsninger har hjulpet dem til at blive en af ​​de mest succesrige spilmarkedspladser i verden. De ønsker, at du får den karriere, du ønsker, og udvikler de færdigheder, der vil føre dig til succes.

Kinguin tilbyder en række karriereudviklingsprogrammer og træningskurser, og du begynder at lære på din første dag. De giver dig alt, hvad du behøver for at få den karriere, du ønsker. Din karriere og faglige udvikling er et partnerskab mellem dig og din vejleder, understøttet af vores mange karriereressourcer.

Og så meget som ded støtter dig, tror de på, at din karriere er et individuelt eventyr. Du fastlægger din egen karriereplan, mens din supervisor støtter og coacher dig, og de giver en ramme med de værktøjer og ressourcer, du skal bruge for at få succes. Du er den ansvarlige, der bidrager med ideer, tager ansvar og bestemmer, hvordan du får jobbet gjort.

Husk, at Kinguin-rekrutterere vil overveje interne kandidater til de fleste stillinger. Så hvis du er klar til en ny udfordring, behøver du ikke lede langt.

En pålidelig platform
Kinguins mission er at gøre det muligt for sælgere og købere fra hele verden at handle videospil til en rimelig pris og uden besvær gennem en innovativ platform. Siden lanceringen i begyndelsen af ​​2013 er Kinguin hurtigt blevet den største alternative markedsplads til Steam, Origin og Battle.net med over 4 millioner glade kunder.

For at sikre maksimal tilfredshed nyder kunderne fordelen af ​​deres valgfri køberbeskyttelsesprogram med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Derudover vil et meget vidende kundeserviceteam tage sig af ethvert problem via instant live chat.

Til velgørenhed
Unikke begivenheder som Kinguin Guinness World Record eller Kinguin For Charity-turneringer i samarbejde med betroede organisationer som Child's Play Foundation har rejst de nødvendige midler til at støtte børn i deres kamp med sygdom.

For overholdelse
Kinguin er 100 % i overensstemmelse med internationale og lokale love i alle større jurisdiktioner, herunder EU-direktiv 2008/8/EF, som bestemmer, at moms for telekommunikation, radio- og tv-tjenester og elektroniske tjenester leveres af en leverandør etableret i eller uden for EU til ikke-afgiftspligtige personer etableret i EU opkræves også i den medlemsstat, som kunden tilhører.

Tak fordi du læste om Kinguin
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Kinguin kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.