Krisp

Alle anmeldelser

Krisp

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Krisp

Krisp lever deres mission, og at styrke deres folk til at blive effektivekommunikatører starter i deres egen organisation. De er et distribueret team, så de oplever udfordringerne ved fjernkommunikation hver dag. De bygger teknologi og et produkt, de tror på – samt et stærkt, mangfoldigt team af nysgerrige mennesker, der ønsker at gøre deres livs bedste arbejde.

Vær gennemsigtig og retfærdig
Krisp tror på, at fuldstændig information og beslutningsgennemsigtighed bringer alle på en enkelt mission. De sikrer, at enhver beslutning, der træffes hos Krisp, er fair over for deres kunder, teammedlemmer, investorer og de samfund, vi betjener.

Krisp bygger en produktkategori, der ikke eksisterer endnu, med teknologier, som andre kæmper for at udvikle. De arbejder hårdt, lærer hårdt, tilpasser os hårdt og formår altid at få tingene gjort i sidste ende, på trods af eventuelle forhindringer, der kommer vores vej. De går altid den ekstra mil for at sikre, at folk får en magisk oplevelse, når de arbejder med dem, bruger deres produkt eller oplever deres brand på nogen måde. De bestræber os på at glæde alle omkring os.

Krisp tror ikke på perfekte planer. De tror på handling. Hver dag løser de problemer, de aldrig har set før. De løser disse problemer ved at tage små skridt og sende dem. De itererer og lærer, itererer og lærer, og bliver ved med at gøre det, indtil problemet er løst. De mener, at den vigtigste konkurrencefordel, de har, er deres høje tempo.

Smarte mennesker har smarte argumenter. Når de har et fornuftigt argument - taler de op og udfordrer rummet. Med Krisp vinder de bedste argumenter altid, uanset hvem der er i rummet.

Vær åben
Krisp er et team med en fælles mission. Hver dag hjælper de hinanden med at få succes i vores roller. Når de bemærker problemer, taler de åbent om dem, løser dem og går videre. De tolererer ikke interne intriger eller politik.

Alle Krispians kan arbejde hvor de føler sig bedst tilpas. Krisp har fysiske kontorer, men alle deres processer er struktureret til at understøtte både fjern- og hybridkonfigurationer. De muliggør en arbejdspladskultur, der giver medarbejderne mulighed for at skabe, vokse og dele viden.

Intet kommer i vejen for en klar kundesamtale. Krisps virtuelle mikrofon og virtuelle højttaler sikrer, at kun agentens stemme kan høres tydeligt - fri for forstyrrende baggrundsstøj - og at der heller ikke kan høres andet end kundens stemme i agentens ende.

At få Krisp godkendt af dine it- og sikkerhedsteams vil være en leg. De leverer vigtige sikkerheds- og privatlivsfunktioner for at beskytte integriteten af ​​dit teams samtaler.

Indsigt
I øjeblikket er denne funktion kun tilgængelig for brugere af personlige og personlige pro-planer. Krisp Team- og Enterprise-brugere kan i øjeblikket ikke bruge denne funktion.

Krisps Insights-funktion viser interessant indsigt om en persons kommunikationsevner og gør det muligt at forbedre disse færdigheder over tid. Ved at indsamle metadata såsom "taletid", "fyldningsstøj", kan Krisp give meningsfuld indsigt i, hvordan kommunikationen kan gøres mere effektiv. Disse indsigter deles kun med den pågældende person. Bemærk, at lyd- eller stemmeindhold aldrig forlader brugerens computer, når Krisp bruges.

Hvordan var det at prøve Krisp?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Krisp. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.