LastPass

Alle anmeldelser

LastPass

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

N
Niels F.
Lastpass er den bedste adgangskodemanager, der er gratis. Jeg har testet 1Password, og de har ikke endda en gratis version. Jeg har testet Dashlane, og de har ikke synkronisering på alle enheder gr...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Bedst på markedet

  Lastpass er den bedste adgangskodemanager, der er gratis. Jeg har testet 1Password, og de har ikke endda en gratis version. Jeg har testet Dashlane, og de har ikke synkronisering på alle enheder gratis. Jeg har testet KEEPER, og de har ikke sikre noter, softwarelicens, telefonnummer, personligt nummer og wifi-adgangskoder.
  Jeg har testet avast-adgangskoder, og de har ikke sikkerhedsudfordring, kørekort, wifi-adgangskoder, id, pas og softwarelicens. Og aldrig har jeg testet en bedre adgangskodemanager, jeg siger kun én ting Held og lykke og Gud velsigne dig, den har alt, det vil være min første og sidste adgangskodemanager. Den har synkroniseringsadgangskoder med din konto, kørekort, wifi-adgangskode, e-mail, biometrisk login, biometrisk kontogendannelse, autentificering, softwarelicens, bankkort, telefonnummer, id, adgang til din konto i nødstilfælde med 5, du stoler på, 256- bitkryptering, sikre noter, adgangskode, pas, import og eksport fra så mange websteder og generer sikker adgangskode. Bedste Bedste jeg er glad for den gratis for sejren i BIN.


Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

LastPass

Den 2. december 2010 blev det annonceret, at LastPass havde erhvervet Xmarks, en webbrowserudvidelse, der tillader adgangskodesynkronisering mellem browsere. Opkøbet betød overlevelsen af ​​Xmarks, som var i økonomiske problemer. Selvom de to tjenester forblev adskilte, resulterede overtagelsen i en reduceret pris for betalte premium-abonnementer, der kombinerede de to tjenester. Den 30. marts 2018 meddelte en e-mail til LastPass-brugere, at Xmarks-tjenesten ville blive lukket den 1. maj 2018. Købet af Xmarks betød, at Xmarks ville blive lukket ned den 1. maj, 2018.

Den 9. oktober 2015 købte LogMeIn, Inc. LastPass for $110 millioner. Virksomheden blev kombineret under LastPass-mærket med et lignende produkt, Meldium, som allerede var blevet opkøbt af LogMeIn. Den 3. februar 2016 afslørede LastPass et nyt logo. Det tidligere logo, som havde en stjerne, var genstand for en varemærkesag indgivet i begyndelsen af ​​2015 af E-Trade, hvis logo også indeholder en stjerne. Den 16. marts 2016 udgav LastPass LastPass Authenticator, en gratis app til to-faktor-godkendelse.

Den 2. november 2016 annoncerede LastPass, at gratis konti nu understøtter synkronisering af brugerindhold til enhver enhed, en funktion, der tidligere kun var tilgængelig for betalte konti. Tidligere betød en gratis konto hos tjenesten, at indhold kun kunne synkroniseres med en app. I august 2017 annoncerede LastPass LastPass Families, en familieplan til deling af adgangskoder, bankkontooplysninger og andre følsomme data blandt familiemedlemmer for et årligt abonnement på $48. Det fordoblede også prisen på premium-versionen uden at tilføje nogen nye funktioner. I stedet blev nogle funktioner i den gratis version fjernet. 

Den 16. februar 2021 annoncerede LastPass, at den gratis version fra den 16. marts kun kan bruges på stationære eller mobile enheder, og ikke begge dele. Brugere, der ønsker at fortsætte med at bruge begge versioner, skal betale for premiumversionen (dvs. den betalte version). Samtidig vil e-mail-support til Gratis-brugere også blive afbrudt.

En omfattende password manager
LastPass er en freemium password manager, der gemmer krypterede adgangskoder online. Standardversionen af ​​LastPass har en webgrænseflade, men inkluderer også plugins til forskellige webbrowsere og apps til mange smartphones. Den understøtter også bogmærker. LogMeIn, Inc. købte LastPass i oktober 2015.

En brugers indhold i LastPass, inklusiv adgangskoder og sikre noter, er beskyttet af en enkelt hovedadgangskode. Indholdet synkroniseres til enhver enhed, som brugeren bruger LastPass-softwaren eller app-udvidelser på. Oplysninger krypteres ved hjælp af AES-256-kryptering med PBKDF2 SHA -256, saltede hashes og muligheden for at øge værdien af ​​adgangskodegentagelser. Kryptering og dekryptering finder sted på enhedsniveau.

LastPass har en formularudfylder, der automatiserer adgangskodeindtastning og formularudfyldning og understøtter adgangskodegenerering, deling og logning af websteder og to-faktor-godkendelse. LastPass understøtter to-faktor-godkendelse via flere metoder, herunder LastPass Authenticator-appen til mobiltelefoner og andre, inklusive YubiKey. LastPass er tilgængelig som en udvidelse til mange webbrowsere, inklusive Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari, Microsoft Edge, Vivaldi og Opera. Der er også apps til smartphones, der kører Android, iOS eller Windows Phone operativsystemer. Apps har offline funktioner.

I modsætning til nogle andre store adgangskodeadministratorer giver LastPass et brugerdefineret adgangskodetip, der giver adgang, når hovedadgangskoden mangler.

LastPass har en sikker adgangskodedelingsfunktion.

Hvad syntes du om LastPass?
Din erfaring er vigtig for os. Skriv en anmeldelse idag.