LifePoints

Alle anmeldelser

LifePoints

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Mobrog
Mobrog
0 anmeldelser

Bliv betalt for at sige din mening, en seriøs spørgeskemaundersøgelses side finder du her.Om Mobrog.com Siden er drevet af Sp...

Logo YouGov
YouGov
0 anmeldelser

Har du nogensinde tænkt på, hvordan de mange spørgeskemaer bliver udført? YouGov er det nok mest anerkendte ana...

Logo ExpressVPN
ExpressVPN
1 anmeldelser

Anmeldelse ExpressVPN Internettet er efterhånden en uundgåelig del af vores liv, og vi kan dårligt forestille os en habil hv...

Logo Voidu
Voidu
1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

LifePoints

Lifepoints er et firma, som sikrer, der er mulighed for at give sin mening til kende ved at være en del af et stort netværk, hvor du gennemfører meningsmålinger, som du bliver betalt for at tage. Firmaet er et stort firma, som har mange andre firmaer blandt deres kunder, og der er altid noget at lave, hvis du har lyst. Du samler lifepoints, og der vil så være belønninger, alt efter hvor mange point, som du får samlet sammen. Det er derved helt op til en selv, hvor meget man vil bruge af tid, men der er en sammenhæng mellem, hvor lang tid du bruger, og hvor mange undersøgelser du tager, og hvor meget du får ud i den anden ende.

Om Lifepoints
Lifepoints er firmaet, som giver os mulighed for at bedømme og give vores mening til kende om de store firmaer, som vi alle handler hos, lige meget om vi tænker over det eller ej. De firmaer ved, at kampen om kunderne er benhård, og de vil gerne vide, hvad vi tænker om dem og deres kommende produkter og selvfølgelig også, om de produkter, som de sælger nu. Vi får muligheden for, når vi melder os ind i den store klub, at være tungen på vægtskålen, og det er lige hvad Lifepoints tilbyder os med deres undersøgelser. Og så får vi også gode produkter som en belønning for at være med på vognen.

Services hos Lifepoints
De services, som Lifepoints giver, er jo et tveægget sværd, for de store firmaer, som de tilbyder os at være med til at påvirke, fremstiller de produkter, som i de kommende år sendes på markedet, og Lifepoints giver de store firmaer en masse feedback, så de kan tilpasse deres produkter til det, som kunderne går og sukker efter. De giver selvfølgelig også os kunder en mulighed for at give vores mening til kende, for at vise, hvad vi mener og kender til firmaerne, som alle er globale spillere på de store markeder. For det giver de mulighed for at vælge mellem forskellige belønninger.

Kundeservice og klager
Kundeservice er ganske let at få fat i hos Lifepoints. Det er informationer, som du let finder på deres hjemmeside, og fra det sekund, du har sendt en e-mail til dem, så går der ikke længe, før de giver lyd fra sig.
Det samme gælder for klager. Hvis du har noget, du gerne vi klage over, så svarer de lige så hurtigt, og der er ingen problemer med den service, som de giver deres kunder.

Anmeldelse af Lifepoints
Vær med til at bedømme firmaer, som du interagerer med, og giv et realistisk billede af dem med den nye metode at bedømme firmaer på. De fleste blandt os bruger de eksisterende firmaer, som i dag tilbyder os et billede af de firmaer, som vi ovevejer at handle hos, men denne gang er det en mere troværdig og mere objektiv måde, firmaerne bliver bedømt på, og du kan nu være en del af det store kor, som bedømmer firmaer rationelt og objektivt.