Liquid Web

Alle anmeldelser

Liquid Web

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Liquid Web

Med alle de hjemmesider lige så vel som alle de online tjenester der findes idag. Så er det vigtigt at tjenesten er oppe hele tiden. At finde en cloud og hosting service der er nem og brugervenlig kan være meget kompliceret. Ikke kun fordi der er mange at vælge imellem, men også fordi at det kan være svært at vide hvad man har brug for. Der er også så mange forskellige begreber, dette kan gøre det mindre overskueligt, så derfor er det også vigtigt at kunne stille spørgsmål, hvis der er noget man er i tvivl om.

Om Liquid Web
Liquid Web er en hosting og cloud service, som der gør det nemt for dig at holde din online tjeneste op at køre. Dette har de gjort i lang tid, i mere end 20 år. Med kunder i mere end 150 lande lige så vel som datacentre rundt i verdenen, dette gør Liquid Web til en mulighed, uanset hvor du vil have din tjeneste til at være tilgængelig. Liquid Web er også meget brugerorienteret, med nem kontakt lige så vel som en kæmpe mængde information tilgængelig på deres hjemmeside.

Produkter og tjenester
Liquid Web tilbyder nogle par forskellige tjenester, som der omhandler hosting, forskellige slags servere og så en del ekstra produkter for at gøre det nemmere. På deres hjemmeside har de givet en masse valg, så du kan få fat på lige det du har brug for.

Kundeservice og klager
Hvis du har spørgsmål eller problemer der omhandler tjenesten, så er der flere måder at få svar på. Deres hjemmeside indeholder en masse information. Her kan du læse om tjenesten selv, produkterne eller du kan også læse deres blog, som der indeholder information om en masse forskellige emner, typisk inde for cloud hosting. Hvis du gerne vil kontakte dem, så kan dette gøres på flere måder. Liquid Web har en chat som der er tilgængelig hele døgnet, derudover er det også muligt at åbne en support ticket, hvor du kan beskrive dit spørgsmål.

Anmeldelse
Bruger du eller har du brugt Liquid Web? Dette opfordrer vi dig til at skrive om. Du må have fokus på lige det du vil. Hvis du skriver om din erfaring, så er din anmeldelse offentlig, hvilket har mulighed for at hjælpe andre, eftersom dette kan hjælpe dem med at vurdere troværdigheden af Liquid Web. erfaring kan det også hjælpe folk med at finde andre mennesker, der har haft lignende erfaring med Liquid Web. Her kan du vælge at skrive om flere ting. Hvad synes du om Liquid Webs hjemmeside? Hvordan er deres udvalg af produkter? Er der noget andet der har haft en effekt, på din erfaring med Liquid Web? Så kan du også vælge at sætte ord på dette.