Living DNA

Alle anmeldelser

Living DNA

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Living DNA

Afbrydelsen mellem mennesker og lande har aldrig været større. Deres sundhedssystemer er på randen af ​​konkurs, men alligevel kan 80 % af sygdommene forebygges. Hvad hvis Living DNA kunne ændre det? Hvad nu hvis de gennem kraften af ​​DNA og den måde, det overføres på, var i stand til at genoprette forbindelsen til os selv og hinanden. Hvad hvis de kunne leve et rigere og sundere liv som et resultat? Living DNA mener at dette er mere end muligt.

Privatliv først
Det er vigtigt for Living DNA, at du ved præcis, hvordan de håndterer enhver information, der er værdifuld for dig. Fra dine genetiske data til dine personlige oplysninger er deres mål at være gennemsigtige, så du ved, at de bekymrer sig om dig som helhed.

Hos Living DNA sælger de ikke dine data til tredjepart. De er forpligtet til at opbevare det og ikke misbruge det. Du kan kun tilmelde dig research, hvis du ønsker det, og du kan til enhver tid framelde dig. De bruger dog aggregerede data til at forbedre kvaliteten af ​​vores systemer.

Living DNA er forpligtet til at sikre det højeste niveau af sikkerhed for dine data og arbejder på at vedligeholde dets systemer, servere og datalagring. De bruger sikre databaser og sikrer, at de så vidt muligt anonymiserer dine data, før tredjeparter, såsom deres laboratoriepartner, ser dem.

Living DNA sikrer også, at de opbevarer dine prøver sikkert og giver dig mulighed for at slette eller ikke slette dine data til enhver tid. De tilbyder et sikkert kontologin og vil altid bede dig om at bekræfte dine personlige oplysninger, før de taler med dig online eller over telefonen.

Sikkerhed
Hos Living DNA giver du ikke automatisk samtykke til deling af dine oplysninger, men de tilbyder dig dog muligheden for at hjælpe med research ved at bruge dine oplysninger anonymt.

Det er vigtigt for dem, at du læser deres cookiepolitik og alle andre erklæringer om privatlivspraksis, de giver dig, så du ved, hvor langt de går for at sikre, at dine data er beskyttet.

Du kan også læse deres vilkår og betingelser for sæt og digitale køb, salgsvilkår for personlige produkter, brugsbetingelser for websted, acceptabel brug af webstedet og cookiepolitik.

Living DNA arbejder rundt om i verden for at bringe lærere og elever tættere på deres uddannelsesprogram.

De tilbyder en specialiseret læseplan med omhyggeligt udviklede lektionsplaner for naturvidenskab, geografi, historie og samfundsfag. Kombineret med vores DNA herkomsttest gør de det nemt for eleverne at lære om deres herkomst på en interaktiv og meningsfuld måde, der hjælper dem med at tænke over deres oprindelse og arv.

Tak fordi du læste om Living DNA
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Living DNA kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.