Lizenzexpress

Alle anmeldelser

Lizenzexpress

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Lizenzexpress

Hvis du leder efter et styresystem, er du kommet til det rigtige sted. Lizenzexpress er en onlinesoftwarebutik, hvor du nemt og hurtigt kan handle. Du vil modtage softwaren inden for 1-24 timer efter købet via e-mail. Du modtager et link via e-mail og kan downloade softwaren og bruge den til dig selv med det samme. Alle licenser købt hos os er naturligvis nye, du kan altid stole på dem.

De tilbyder dig muligheden for at købe styresystemet eller forskellige Microsoft Office-versioner hos dem. Operativsystemer er et must, ellers kan en computer ikke fungere. de tilbyder dig Windows 7 , Windows 8.1, Windows 10 og Windows 11. Tag et kig på de forskellige operativsystemer og køb dem med blot et par klik. Hvis du derimod ønsker at vende dig til tekst- og databehandling, kan du naturligvis også få Microsoft Office og anden software hos dem.

Din sikkerhed er vigtig for Lizenzexpress
Her hos Lizenzexpress kan du naturligvis også få software til computersikkerhed. Uden sikkerhed burde du ikke engang dykke ned i internettets verden. Der er mange farer for din computer, uanset om det skyldes virus, trojanske heste eller andre ting. Derfor tilbyder de ikke kun operativsystemer eller Microsoft Office, men også internetsikkerhed. Tjek denne kategori ud og køb sikkerhed i lang tid til en god pris. Nem at installere, nem at bruge og som vores anden software tilgængelig via download.

Hos dem får du altid toppriser, kundesupport og selvfølgelig SSL-kryptering for sikkert køb og databeskyttelse. Du kan se frem til den hurtige digitale levering, så du ikke betaler nogen fragtomkostninger og har din sikkerhed eller anden software ved hånden hurtigt og kan bruge det specifikt til dig.

Levering af download varer
Levering af downloadprodukter: Downloadprodukter (digitalt indhold, som ikke leveres på en fysisk databærer) medfører ingen forsendelsesomkostninger.

Downloadprodukter sendes til dig som data via e-mail inden for 24 timer efter indgåelse af kontrakten (med en aftalt forudbetaling efter tidspunktet for din betalingsinstruktion).

Kunderne kan downloade download-elementerne via et link, der deles via e-mail. Denne e-mail sendes med adgangsdataene til download inden for 24 timer efter afgivelse af ordren (i tilfælde af, at der er aftalt en forudbetaling, efter betalingsgodkendelsen).

Leveringsperioder
Medmindre andet er angivet i tilbuddet, skal indenlandsk levering af varer ske (Tyskland) inden for 1-3 dage, for leveringer til udlandet inden for 2 - 14 dage fra indgåelse af kontrakt (hvis forudbetaling er aftalt fra datoen for betalingsinstruksen).

Bemærk venligst, at der ikke leveres på søndage og andre helligdage. Har du bestilt varer med forskellige leveringsdatoer, sender vi varerne samlet i én levering, hvis der ikke er indgået anden aftale. Leveringsdatoen for hele ordren vil være den samme som for varen med den længste leveringstid.

Lizenzexpress vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.