MacPaw

Alle anmeldelser

MacPaw

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

MacPaw

Alle Mac's bliver langsommere, når de bliver ældre. MacBook Pro, iMac, uanset hvad. Hvis du laver flere tunge opgaver på én gang, kan din Mac blive langsommere, og det er fint. Men hvis du oplever, at vinduer stadig ikke reagerer og langsomme indlæsningstider, har din Mac bestemt brug for en opdatering. I denne anmeldese vil vi forklare, hvorfor din Mac bliver langsom, og hvad du kan gøre for at rette op på det. Du kan også skrive din anmeldelse og din erfaring med MacPaw.

Om MacPaw
MacPaw udvikler software til iOS og macOS. Virksomhedens mission er at bringe de mest populære apps til enhver Mac. Deres produkter inkluderer CleanMyMac, Setapp, Gemini Photos og mere. MacPaws aktive brugerbase overstiger 30 millioner på verdensplan. Hver femte Mac i verden har mindst én app fra MacPaw. Virksomheden har hovedkontor i Kiev, Ukraine, med kontorer i San Francisco, USA og Cork, Irland.

MacPaw's produkter og services
De er specialiserede i Mac-softwareudvikling ved hjælp af de nyeste OS X-teknologier. Hvorfor gør de det. MacPaw's mål er fortsat at bringe innovative software- og informationsteknologiske løsninger på markedet for at forbedre kvaliteten af at bruge en Mac. Hvor udvikler de sig? Produktiviteten er konstant højere i et behageligt miljø, og deres kontor (i Kiev, Ukraine) er indrettet som et andet hjem. Du vil til enhver tid finde en udvikler, der koder på en sofa i nærheden af køkkenet, eller flere marketingfolk og designere, der arbejder på et projekt i et af MacPaw's mødelokaler.

Rengør nemt din Mac
Tror du din Mac er ren? Tænk igen. Din Mac er som dit digitale hjem. Du skal ordne ting, der er gået i stykker, men du skal også rense og vedligeholde dem, så de ikke går i stykker i første omgang. Du kan vænne dig til dårlig ydeevne, men en god Mac-rengøringsapp kan låse op for hastigheder, du ikke engang vidste var der. 

Der er alle slags uønskede filer på din Mac: Cache, logfiler, resterende apps og så videre. CleanMyMac ved, hvor man kan finde disse filer, og hvilke der er sikre at fjerne. Bare scan, klik på "Kør" og gigabyte af datajunk er væk. Det har aldrig været nemmere at rense din Mac fra bunden.

Der er intet som almindelig rengøring for at holde din Mac hurtig og kraftfuld. Og med en Mac-rengøringsapp som CleanMyMac X er en god Mac-rengøring kun et par klik væk. 

Ris, ros og anmeldeser af MacPaw
Hvis du nogensinde har købt et produkt fra MacPaw, så del venligst din oplevelse med os. Kan du også fortælle os, hvilken slags kundeservice MacPaw tilbyder? Og hvordan er kvaliteten? Gennem din kundeanmeldelse og feedback kan andre interesserede købere lære mere om MacPaw. De kan så nemmere beslutte, om de vil bruge MacPaw's tjenester eller ej. Så hvad venter du på? Du kan indsende en anmeldelse på vores platform lige nu! Din mening er meget vigtig og kan hjælpe rigtig mange mennesker, som interessere sig for netop den service du har fået. Vi glæde ros til at høre fra dig.