Magzter

Alle anmeldelser

Magzter

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo McAfee
McAfee
0 anmeldelser

Det gælder om at beskytte både dig selv, din pc og dine oplysninger, når du er på nettet. Noget som alle er i dag, og der s...

Logo ESET
ESET
0 anmeldelser

Vi tænker meget over vores sikkerhed i hverdagen. Der er alarm på huset, der er også alarm på bilen, og vi er forsikrede p&...

Logo F-Secure
F-Secure
0 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft
Microsoft
0 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Magzter

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere siden grundlæggelsen i 2011 og tusindvis af magasiner og aviser i over 40 kategorier og over 60 sprog. Magzter har hovedkontor i New York og har kontorer i Amsterdam, London, Mexico City, Chennai, Mumbai, New Delhi, Bengaluru og Singapore og vil snart udvide til flere lande. Magzter blev grundlagt i juni 2011 af iværksætterne Girish Ramdas og Vijay Radhakrishnan og gør det muligt for magasin- og avisudgivere over hele verden, at skabe og levere digitale udgaver af deres titler til globale forbrugere.

Magzter-platformen er tilgængelig som en app til Apple iOS og Android (Google Play) og som en hjemmeside til browserbaseret læsning. Brugere kan købe deres magasiner og aviser på enhver enheder/platforme og problemfrit overføre deres køb til andre enheder. En unik egenskab ved Magzter som du kan bruge idag.

En profitbal forretningsmodel
Magzters indtægtsmodel er enkel. Udgivere arbejder med en enkel, gratis og billig løsning, der kun giver indtægtsdeling. Magzters selvbetjente udgivelsesløsning er en fordel for udgivere overalt, fordi ansvaret for at nå ud til publikum ligger hos Magzter. Udgivere kan være sikre på, at de når ud til et mangfoldigt, globalt publikum uden at skulle bekymre sig om "andre" omkostninger som tryk, papir, porto og distributionsteams. Magzter bringer dig en verden af helt nye læsere uden at opkræve en krone for markedsføring!

Omfattende abonnementstjeneste
Magzter tilbyder verdens største "alt-du-kan-læse" abonnementstjeneste kaldet Magzter GOLD, som giver digitale læsere ubegrænset adgang til mere end 5.000 magasiner og aviser til en månedlig abonnementspris. Magzter har også det største antal historier i verden med sin banebrydende ezRead 2.0-funktion til sine apps, som giver brugere af smartphones og mobile enheder med små skærme mulighed for at nyde magasinindhold, som det var meningen, det skulle nydes, med let at læse artiklens tekst ledsaget af fantastiske videoer og billeder i høj opløsning.

Magzters banebrydende funktion baseret på geo-fencing-satellitteknologi, Magzter Smart Reading Zone®, giver ubegrænset adgang til tusindvis af bedst sælgende magasiner, aviser og premiumhistorier i Magzter-appen til enhver lokation uden at kræve, at lokale brugere køber dem individuelt. Adskillige kommercielle virksomheder såsom hoteller, hospitaler, lægekontorer, caféer, virksomhedskontorer og uddannelsesinstitutioner har indgået partnerskab med Magzter for at konvertere deres lokationer til Smart Reading Zones, da de ser det som et interessant værditilbud for henholdsvis deres kunder, medarbejdere og studerende. Magzter LRC'er bliver også foreslået til Smart Cities rundt om i verden.

Virksomheden tæller blandt sine forlagskunder nogle store navne som Meredith (USA), Condé Nast (USA), Hearst (USA), A360 Media (USA), Bloomberg (USA), Maxim Inc. (USA), Guardian News & Media ( Storbritannien), Dennis Publishing (Storbritannien), Future (Storbritannien), Reach Publishing Services Limited (Storbritannien), Media24 (Sydafrika), Tatler Asia (Singapore), India Today Group (Indien), The Times Group (Indien), Worldwide Media (Indien), HT Digital Streams Ltd (Indien), Singapore Press Holdings (Singapore), Are Media (Australien) og Grupo Expansión (Mexico). Magzter har hurtigt udvidet sin udgivelsesbase med magasiner og aviser fra over 50 lande, hvilket gør det virkelig det første valg for læsere og udgivere over hele verden.

Har du også haft glæde af Magzter? Så husk at dele din erfaring her på siden.