Malwarebytes

Alle anmeldelser

Malwarebytes

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

O
Ole R.
Det mest exceptionelle sikkerhedsplugin, jeg nogensinde er stødt på. Jeg kan ikke tage fejl af udviklerne bag malwareinfektion, med hver opdatering er der noget ekstra og fænomenalt, som jeg ikke v...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Det mest exceptionelle sikkerhedsplugin

  Det mest exceptionelle sikkerhedsplugin, jeg nogensinde er stødt på. Jeg kan ikke tage fejl af udviklerne bag malwareinfektion, med hver opdatering er der noget ekstra og fænomenalt, som jeg ikke ville stole på et andet sikkerhedsplugin på mine websteder. Ikke alene ved de virkelig, hvad de laver, de hjælper os med at blokere tusindvis af bots for at spamme brugere eller konti hver dag, de er nummer ét på min liste over plugins, der skal bruges til ethvert websted. Plus, det plugin er det veludviklede, jeg aldrig har behøvet at bede support om hjælp, nogen sjældent henviser til deres dokumentation - de er helt exceptionelle. Fortsæt venligst og tak for at give et pålideligt plugin til enten gratis eller begrænsede omkostninger, jeg sætter pris på jer og alt hvad I gør!


Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Malwarebytes

Hos Malwarebytes tror de på at når du er fri for trusler, er du fri til at trives. Det hele startede med én person, der havde brug for hjælp til en malwareinfektion, og et fællesskab, der gik sammen for at finde løsninger. I det øjeblik blev et produkt til alle født, med en mission om at befri verden for malware.

Malwarebytes's produkt er vokset og udviklet sig siden da. Fra fjernelse af malware til enhedsbeskyttelse til stadigt skiftende forebyggelse.

Nu gør de så meget mere end bare fjernelse af malware. De har begivet os ud i en verden af ​​cyberbeskyttelse, databeskyttelse og mere.

Deres produkter er robuste, og deres teknologi er effektiv – på alle enheder og i skyen. Store og små virksomheder og institutioner som skoler, hospitaler og regeringer har tillid til os. De er afhængige af kunstigintelligens og adfærdsbaseretteknologi og drives af hundredvis af forskere, jægere og innovatører. De er alle dedikeret til at levere den bedste cyberbeskyttelse, der er tilgængelig.

Malwarebytes er intuitive at bruge og tilgængelige for flere mennesker fra alle samfundslag, fra bedsteforældre til nørder.

Malwarebytes er hjemme, på farten og i virksomhedens mødelokale. For enkeltpersoner, offentlige organisationer, private institutioner og alt derimellem.

Det er det, de lever for, og vi er ubønhørligt forpligtet til at levere effektive, intuitive og omfattende løsninger til mennesker, familier og virksomheder af enhver art.

Alt om malware
Ved du, hvordan læger hvert år fremmer, at alle skal få en influenzasprøjte? Det skyldes, at influenzaudbrud normalt har en sæson – en tid på året, hvor de spreder sig og smitter mennesker.

I modsætning hertil er der ingen forudsigelige sæsonbetingede infektioner for pc'er, smartphones, tablets og virksomhedsnetværk. For dem er det altid influenzasæson. Men i stedet for at ryste og gøre ondt, kan brugerne komme ned med en type maskinsygdom - malware.

Hver type malwareinfektion har sine egne angrebsmetoder - fra snigende og snigende til så subtile som en forhammer. Men hvis viden er magt, er her et kort cybersikkerhedskursus om malware, hvad det er, dets symptomer, hvordan man får det, hvordan man håndterer det, og hvordan man undgår det i fremtiden.

Hvad er Malware?
Malware eller "ondsindet software" er et paraplyudtryk, der beskriver ethvert ondsindet program eller kode, der er skadelig for systemer.

Malware er fjendtlig, påtrængende og bevidst ondsindet. Det forsøger at infiltrere, beskadige eller deaktivere computere, computersystemer, netværk, tablets og mobile enheder, ofte ved at tage delvis kontrol over en enheds drift. Ligesom menneskelig influenza forstyrrer den normal funktion.

Motiverne bag malware varierer. Malware kan have til formål at tjene penge på dig, sabotere dit arbejde, komme med en politisk udtalelse eller blot prale. Selvom malware ikke kan beskadige den fysiske hardware på systemer eller netværksenheder (med én kendt undtagelse - se afsnittet om Google Android nedenfor), kan den stjæle, kryptere eller slette dine data, ændre eller kapere nøglecomputerfunktioner og spionere på din computer aktivitet uden din viden eller samtykke.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Malwarebytes
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.