Mobrog

Alle anmeldelser

Mobrog

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo YouGov
YouGov
0 anmeldelser

Har du nogensinde tænkt på, hvordan de mange spørgeskemaer bliver udført? YouGov er det nok mest anerkendte ana...

Logo LifePoints
LifePoints
0 anmeldelser

Lifepoints er et firma, som sikrer, der er mulighed for at give sin mening til kende ved at være en del af et stort netværk, hvor du ge...

Logo ExpressVPN
ExpressVPN
1 anmeldelser

Anmeldelse ExpressVPN Internettet er efterhånden en uundgåelig del af vores liv, og vi kan dårligt forestille os en habil hv...

Logo Voidu
Voidu
1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Mobrog

Bliv betalt for at sige din mening, en seriøs spørgeskemaundersøgelses side finder du her.

Om Mobrog.com
Siden er drevet af Splendid Research GmbH,  et markeds forsknings institut i Hamborg. Virksomheden er grundlagt i Tyskland i Der hjælper kunder fra forskellige sektorer inden for kvalitativ og kvantitativ markeds-undersøgelse; fra ide og behovsanalyse, til dataindsamling, til analyse og rapportering om handlingsmuligheder. Virksomheden hjælper med at udvikle de rigtige spørgsmål, vælge den optimale måde at indsamle dataene på, og analysere og forberede resultaterne til at være meget værdifulde for kunderne, der kan være alle fra nye opstartende virksomheder til etablerede firmaer, der måske vil have et nyt produkt prøvet. Firmaet hed Dr. Grieger & Cie. Marktforschung indtil udgangen af 2016, hvor det tog det nuværende navn.

Services fra Mobrog.com
Splendid Research er også aktive i Danmark, ligesom denne platform findes i mange andre lande. Konceptet er derfor gennemtestet og velprøvet. Som bruger eller tester om du vil, opretter du dig nemt og enkelt på siden, hvorefter du får tilbudt forskellige tests og spørgeskemaer som du svarer på. De kan svinge noget i tidsforbrug, af og til skal du bare svare på et par enkelte spørgsmål, andre undersøgelser kan kræve at du bruger 15-20 minutter, du bliver belønnet for din indsats og kan tage din belønning ud på PayPal. Siden tager sit ansvar over for brugerne meget alvorligt og lever op til de vigtige standarder inden for branchen som f.eks. ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice. Dette er noget du som bruger gerne vil have fordi det garanterer dine værdier bliver respekteretSpørgeundersøgelserne omhandler emner somvidenskab, produkt- og markedsanalyse.


Virksomheder fra hele vernden er interesserede i din mening for at kunne videreudvikle produkter og blive endnu bedre når de skal lancere deres produkter på markedet. Som bruger skal bare registrere dig, svare på nogle spørgsmål om dig selv, hvorefter du helt automatisk bliver inviteret per e-mail til at deltage i relevante online-undersøgelserne. Når du modtager en nu invation til et spørgeskema, følger du bare linket direkte til spørgeskemaet, her finder du også en en kort beskrivelse af emnet. Du vil blive stillet spørgsmål, som du kan besvare enten ved at klikke på en svarmulighed eller ved at indtaste en tekst. Dine svar anonymiseres i evalueringen, sådan at dine private oplysninger til enhver tid er beskyttet. De personlige oplysninger, du har delt med os, bruges udelukkende til at udvælge dig som deltager i spørgeundersøgelser. Disse oplysninger gives ikke videre af os. Virksomheden har kunder over hele verden og det gør siden interessant den er seriøs og du bliver belønnet med penge direkte til din PayPal konto, nemmere kan det ikke være at tjene ekstra penge til den lille luksus vi alle ønsker os. Hvem vil ikke gerne kunne invitere kæresten på en dejlig middag eller måske købe en skøn buket blomster til sin mor på mors dag?
Tilmeld og vær del af et panel, sig din mening og få penge for det.

Kundeservice hos Mobrog.com
Har du spørgsmål eller oplever du problemer kan du altid henvende dig vis linket her til kundeservice, kundeservice findes ikke på dansk men du kan skrive på engelsk.

Erfaringer med Mobrog.com
Del gerne dine erfaringer med andre brugere, skriv en anmeldelse hvis du har brugt denne side, tak.