Mobrog

Alle anmeldelser

Mobrog

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

T
Thomas F.
Mobrog.com hjalp mig med at genopbygge mit brand, efter at en utilfreds medarbejder forsøgte at "annullere" mig. Deres team af eksperter slettede ikke kun de falske negative anmeldelser, ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Jeg er overrasket

  Mobrog.com hjalp mig med at genopbygge mit brand, efter at en utilfreds medarbejder forsøgte at "annullere" mig. Deres team af eksperter slettede ikke kun de falske negative anmeldelser, men de fortsætter også med at overvåge for nye problemer. Jeg ved ikke, hvordan min lille virksomhed ville have overlevet uden deres hjælp.

  Det chokerede mig, da jeg besluttede mig for at søge efter mit navn online. Jeg regnede med, at mine konti på sociale medier ville dukke op, men jeg var ikke forberedt på at finde så mange personlige oplysninger, der var tilgængelige for nogen. Det er skræmmende. Med et fremragende team af eksperter og et omfattende program fjernede Net Reputation alt, hvad der bekymrede.


Andre læste også

Logo Monosurveys

Monosurveys

0 anmeldelser

Med Monosurveys kan du anonymt gøre en forskel ved at udtrykke din mening i forskellige spørgeskemaer. Spørgeskemaerne er...

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo LifePoints

LifePoints

1 anmeldelser

Lifepoints er et firma, som sikrer, der er mulighed for at give sin mening til kende ved at være en del af et stort netværk, hvor du ge...

Mobrog

Bliv betalt for at sige din mening, en seriøs spørgeskemaundersøgelses side finder du her.

Om Mobrog.com
Siden er drevet af Splendid Research GmbH,  et markeds forsknings institut i Hamborg. Virksomheden er grundlagt i Tyskland i Der hjælper kunder fra forskellige sektorer inden for kvalitativ og kvantitativ markeds-undersøgelse; fra ide og behovsanalyse, til dataindsamling, til analyse og rapportering om handlingsmuligheder. Virksomheden hjælper med at udvikle de rigtige spørgsmål, vælge den optimale måde at indsamle dataene på, og analysere og forberede resultaterne til at være meget værdifulde for kunderne, der kan være alle fra nye opstartende virksomheder til etablerede firmaer, der måske vil have et nyt produkt prøvet. Firmaet hed Dr. Grieger & Cie. Marktforschung indtil udgangen af 2016, hvor det tog det nuværende navn.

Services fra Mobrog.com
Splendid Research er også aktive i Danmark, ligesom denne platform findes i mange andre lande. Konceptet er derfor gennemtestet og velprøvet. Som bruger eller tester om du vil, opretter du dig nemt og enkelt på siden, hvorefter du får tilbudt forskellige tests og spørgeskemaer som du svarer på. De kan svinge noget i tidsforbrug, af og til skal du bare svare på et par enkelte spørgsmål, andre undersøgelser kan kræve at du bruger 15-20 minutter, du bliver belønnet for din indsats og kan tage din belønning ud på PayPal. Siden tager sit ansvar over for brugerne meget alvorligt og lever op til de vigtige standarder inden for branchen som f.eks. ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice. Dette er noget du som bruger gerne vil have fordi det garanterer dine værdier bliver respekteretSpørgeundersøgelserne omhandler emner somvidenskab, produkt- og markedsanalyse.


Virksomheder fra hele vernden er interesserede i din mening for at kunne videreudvikle produkter og blive endnu bedre når de skal lancere deres produkter på markedet. Som bruger skal bare registrere dig, svare på nogle spørgsmål om dig selv, hvorefter du helt automatisk bliver inviteret per e-mail til at deltage i relevante online-undersøgelserne. Når du modtager en nu invation til et spørgeskema, følger du bare linket direkte til spørgeskemaet, her finder du også en en kort beskrivelse af emnet. Du vil blive stillet spørgsmål, som du kan besvare enten ved at klikke på en svarmulighed eller ved at indtaste en tekst. Dine svar anonymiseres i evalueringen, sådan at dine private oplysninger til enhver tid er beskyttet. De personlige oplysninger, du har delt med os, bruges udelukkende til at udvælge dig som deltager i spørgeundersøgelser. Disse oplysninger gives ikke videre af os. Virksomheden har kunder over hele verden og det gør siden interessant den er seriøs og du bliver belønnet med penge direkte til din PayPal konto, nemmere kan det ikke være at tjene ekstra penge til den lille luksus vi alle ønsker os. Hvem vil ikke gerne kunne invitere kæresten på en dejlig middag eller måske købe en skøn buket blomster til sin mor på mors dag?
Tilmeld og vær del af et panel, sig din mening og få penge for det.

Kundeservice hos Mobrog.com
Har du spørgsmål eller oplever du problemer kan du altid henvende dig vis linket her til kundeservice, kundeservice findes ikke på dansk men du kan skrive på engelsk.

Erfaringer med Mobrog.com
Del gerne dine erfaringer med andre brugere, skriv en anmeldelse hvis du har brugt denne side, tak.