Mobvoi

Alle anmeldelser

Mobvoi

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Mobvoi

Siden 2012 har Mobvoi fokuseret på stemmedrevetAI-interaktion og hardware/software-integration. Virksomheden leverer AI-produkter og -tjenester til B2B og B2C i mere end 40 lande og regioner.
Mobvoi's mål er at definere den næste generation af menneske-maskine-interaktion og skabe en mere naturlig og intuitiv måde for mennesker at interagere med maskiner på. Som en innovationsdrevet teknologivirksomhed har Mobvoi udviklet en suite af proprietære AI-teknologier, der skaber en "ende-til-ende" systemarkitektur til menneske-maskine-interaktion, herunder talesignalbehandling, vågne ord, talegenkendelse, naturlig sprogforståelse, dialogstyring, vertikal søgning, talesyntese, vidensgrafik og meget mere.

Mobvoi Mobile App
I forbrugerbranchen har Mobvoi lanceret Mobvoi Mobile App, TicWatch-serien af ​​smarture, TicPods-linjen af ​​trådløse smarte hovedtelefoner, TicMirror*, det smarte bakspejl, TicKasa-serien af ​​smarte højttalere og andre AI-software og hardwareprodukter, ved at blive et anerkendt forbruger-AI-mærke på verdensplan. Mobvois forskellige produkter, som udnytter virksomhedens kinesiske VPA (Virtual Personal Assistant), kan bruges i forskellige scenarier og miljøer for at fremme omfattende tilslutning inden for organisationer.

AI-kapaciteter
Med udvidede AI-kapaciteter og erfaring til applikationer på forbrugerniveau, udvidede Mobvoi sin forretning til applikationer på virksomhedsniveau, hvilket giver en forbrugervendt oplevelse for virksomheder. Ved at stole på kraftfuld hardware-software-integration, stemmeinteraktionsteknologi og tekniske kapaciteter kan virksomheder skræddersy full-stack AI-løsninger til deres kunder. Til dato omfatter tjenester dækket IoT, finans, telekommunikation, ældrepleje, mad og drikke, bil og mere på virksomhedsniveau.
Mobvois tætte strategiske partnerskab med Google såvel som dets joint venture med Volkswagen Group China placerer det i spidsen for at løse mange problemer i den virkelige verden med stemmebaseret AI.

Mobvoi's hold
Mobvoi, nu med over 800 ansatte, har hovedkontor i Beijing og har internationale kontorer i Seattle, San Francisco og Taipei.

Deres globale team kommer fra over et dusin lande med forskellig baggrund. Mange af dem har også tidligere spillet integrerede roller i verdens førende teknologivirksomheder som Google, Microsoft, Amazon, Nokia, Tencent og Baidu.

Begrænset garanti
Mobvoi yder følgende begrænsede garanti, hvis du har købt produktet/produkterne fra Mobvoi på Mobvois websted, www.mobvoi.com, eller hvis du har købt produktet/produkterne fra en autoriseret forhandler. Produkter købt fra andre sælgere eller kilder er ikke dækket af denne begrænsede garanti. Mobvoi garanterer, at produktet/produkterne vil være fri for defekter i materialer og udførelse ved normal brug i en periode på et (1) år fra den dato, du modtager produktet ("Garantiperiode").

Dine eneste og eksklusive retsmidler for garantikrav indgivet til Mobvoi inden for garantiperioden i henhold til denne begrænsede garanti er som følger:

For alle produkter, der indeholder eller udvikler materialefejl i materialer eller udførelse i garantiperioden, vil Mobvoi efter eget valg enten: (i) reparere produktet/produkterne; (ii) udskifte produktet/produkterne med et eller flere nye eller renoverede produkter (erstatningsprodukt(er) er af identisk model eller funktionel ækvivalent); eller (iii) give dig en tilbagebetaling af den pris, du har betalt for produktet/produkterne. Ethvert eller flere produkter, der repareres eller udskiftes under denne begrænsede garanti, vil have garantidækning under denne begrænsede garanti i længere tid af: (a) halvfems (90) dage fra datoen for reparation eller udskiftning; eller (b) den resterende originale garantiperiode. Reservedele, der bruges til reparation af produktet/produkterne, kan være nye, svarende til nye eller renoverede.

Hvordan var det at prøve Mobvoi?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Mobvoi. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.