Movavi

Alle anmeldelser

Movavi

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Movavi

Siden 2004 har Movavi forsynet brugerne med strømlinet og kraftfuldApple-software til mange forskellige formål. De tilbyder Mac-programmer i topkvalitet til video- og fotoredigering, medieformatkonvertering, skærmoptagelse, en Mac-medieafspiller og deres helt nye applikation til at rydde op på Mac-computere - alt sammen tilgængeligt som gratis downloads i en prøveperiode! Har du en iMac, Macbook Pro eller Air? Prøv at downloade en hvilken som helst Mac-software fra deres hjemmeside, og hav det sjovt med film, musik og billeder på enhver enhed – eller få hele pakken – al deres bedste software til Mac til en supersaver-pris!

Vision
Movavi har gjort multimedielivet lettere i over 15 år. Deres mission er at gøre det muligt for deres brugere at løse alle multimedieopgaver med deres mobil-, desktop- og online-apps. De ønsker at skabe et miljø, der gør håndtering af video-, lyd- og billedfiler til en fornøjelig og tidsbesparende oplevelse for mennesker overalt.

Movavi's produkter
Deres mission er at sikre, at det er nemt for alle at arbejde med multimediefiler. Derfor fokuserer de på brugervenlighed, når de designer deres software. En klar grænseflade, kompatibilitet med større operativsystemer og enheder og hurtig behandling er, hvad de sigter efter. Tilbagebetalingen? Deres loyale brugere og priserne givet til deres programmer.

Movavi's erfaring
Movavi-virksomheden blev etableret i 2004. Siden da er de vokset fra en startup bestående af en lille gruppe entusiaster til en international virksomhed med kontorer i tre lande og over 400 ansatte. De opgraderer løbende deres kompetencer, og det hjælper dem til løbende at sikre, at deres software bliver nemmere, hurtigere og bedre.

Brugersupport
Med over 30 medarbejdere i deres tekniske supportafdeling kan de svare brugere på 11 sprog. Hver bruger får personlig behandling, og de gør vores bedste for at forstå dine behov og hjælpe dig. Deres brugere er virkelig taknemmelige!

Software og betalingssikkerhed
Både deres software og deres transaktionsprocesser er sikre. Deres programmer er garanteret ikke at indeholde malware og transmitterer ingen information, du ikke ønsker at dele. Movavi Store er certificeret med Norton Secured Seal – det mest betroede mærke for onlinetransaktioner. 

Tilbagebetalings politik
Hver eneste af deres kunder er vigtige for dem, og de gør deres bedste for at sikre, at din oplevelse med deres software er behagelig. Alle Movavi-programmer er tilgængelige som prøveversioner med fuld funktionalitet, så du kan træffe en informeret købsbeslutning. Hvis du har problemer med deres software, bedes du kontakte deres supportteam. Du får svar inden for tre hverdage.

Hvis din sag falder ind under deres refusionspolitik, kan du ansøge om refusion inden for 30 dage efter købet eller tre dage efter fornyelse af dit abonnement. Pengene vil blive returneret til din bank- eller kreditkortkonto inden for ti arbejdsdage efter, at deres supportteam har bekræftet din tilbagebetaling.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Movavi?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring. Skriv en anmeldelse idag på vores hjemmeside.