NameCheap

Alle anmeldelser

NameCheap

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

NameCheap

Sikkerheden på din hjemmeside er i højsædet hos Namecheap, og de vil altid stå op for enkeltpersoners og forbrugeres rettigheder på internettet. Det er deres mission at holde internettet åbent, gratis og sikkert for alle. Udvid din virksomhed med brancheførende produkter og tjenester til priser, der ikke vil bryde dit budget. Hvis det ikke giver dig en bedre internetoplevelse, tilbyder de det simpelthen ikke.

Du vil blive betjent af et supportteam kendt for at være blandt de mest vidende, venlige og professionelle i branchen. Rigtige mennesker er klar til at hjælpe dig med ethvert problem, når som helst, 24/7.

Privatliv og frihed
Namecheap understøtter privatliv, ytringsfrihed og netneutralitet. Kom med os!

Din ret til sikkerhed og privatliv online bør aldrig købes eller kompromitteres. Det er derfor, NameCheap er forpligtet til at forsvare den ret. Uanset om de offentligt går ind for online privatliv eller samarbejder med organisationer med digitale rettigheder, står de stærkt til at beskytte dig.

Hvor datasikkerhed er en prioritet
Dine data burde ikke være nogens sag, bogstaveligt talt. Det er derfor, at NameCheap har gjort det til deres mission at beskytte dine data så sikkert, som de overhovedet kan (inklusiv teknologisk).

Beskyttelse af dine onlinedata er lige så vigtigt for dem, som det er for dig. Dette inkluderer dine Whois-data, dine kundekontooplysninger og andre oplysninger om de tjenester, du bruger. De beskytter det mod annoncører, spammere og alle andre, der ikke burde have det.

NameCheap indsamler kun data af juridiske årsager eller for at give dig en bedre oplevelse. Tænk på konto- og betalingsoplysninger, der er kontraktligt nødvendige for køb. Eller juridiske optegnelser, for eksempel hvis du bliver låst ude af din konto. De bruger også cookies og nogle tredjepartstjenester, men de spørger dig altid først.

Deling af dine data
NameCheap deler ikke nogen af ​​dine personlige data
, medmindre loven kræver det. De overholder også alle databeskyttelseslove, såsom GDPR, som beskytter dine rettigheder. De modstår også anmodninger om oplysninger, der er for brede eller chikanerer deres kunder.

Der bør være lige vilkår online for dine ideer. Et gratis og åbent internet betyder, at data bliver behandlet ens, og at der ikke er et to-lags system, hvor de store internetspillere får mere kontrol og magt. NameCheap kæmper for at holde spillet retfærdigt.

Går ud over minimum
NameCheap ser sig selv som dine første forsvarere af netneutralitet, privatliv, ytringsfrihed og retsstatsprincippet. Det betyder, at du også kan være sikker på, at de vil beskytte deres kunders ret til ytringsfrihed. Det betyder:

- Støtte privatlivsorganisationer
- Fortaler for sunde databeskyttelseslove
- At yde juridisk bistand, når dit privatliv skal forsvares

Andre store internetfrihedskampagner, de støtter, omfatter European Center for Digital Rights, Electronic Frontier Foundation og Fight for the Future. Men det er kun toppen af ​​isbjerget, når det kommer til, hvordan NameCheap går ind for privatlivsstandarder.

Teknologien bag
Internettet behøver ikke at være et skræmmende sted, for NameCheap giver dig viden og værktøjer til at holde dig sikker og informeret. Hvert produkt er undersøgt og testet for at opfylde eller overgå industriens sikkerhedsstandarder. De arbejder kun med partnere og tilknyttede selskaber, der deler deres højeste standarder for online privatliv og sikkerhed.

Din mening er vigtig for os
Din erfaring med NameCheap's webshosting er vigtig og derfor vil vi gerne opfrodre dig til at skrive en anmeldelse.