Nature

Alle anmeldelser

Nature

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Nature

Nature er et ugentligt internationalttidsskrift, der udgiver den bedste peer-reviewede forskning fra alle områder af videnskab og teknologi, kendetegnet ved originalitet, betydning, tværfaglig interesse, aktualitet, tilgængelighed, elegance og overraskende konklusioner. Naturen giver også hurtige, autoritative, indsigtsfulde og overbevisende nyheder og fortolkninger af aktuelle og kommende tendenser, der påvirker videnskab, videnskabsmænd og den brede offentlighed.

Naturens mission statement
For det første at tjene videnskabsmænd gennem hurtig offentliggørelse af væsentlige fremskridt inden for alle videnskabsområder og at skabe et forum for rapportering og diskussion af videnskabsnyheder og -spørgsmål. For det andet at sikre, at videnskabens resultater formidles til hele verden hurtigt og på en måde, der formidler deres betydning for viden, kultur og dagligdag. Naturens oprindelige missionserklæring blev først offentliggjort den 11. november 1869.

Nature har ligesom de øvrige Nature-titler ingen ekstern redaktion. I stedet bliver alle redaktionelle beslutninger truffet af et team af fuldtidsansatte professionelle redaktører.

Nature's udgivelsesmodeller
Som en del af igangværende ændringer i videnskabeligpublicering, der sigter mod at øge læserskaren, rækkevidden og virkningen af ​​publiceret forskning, bevæger mange tidsskrifter sig fra en traditionel abonnementsbaseret publiceringsmodel til en open access-model. I en gylden open access-model bliver den, når en artikel først er publiceret, gjort frit tilgængelig online i stedet for at være bag en betalingsmur. Betaling for udgivelse foretages af forfatternes institutioner eller finansieringsorganer, som betaler et artikelbehandlingsgebyr (APC), hvis forskningspapiret accepteres.

Fra januar 2021 vil forfattere, der indsender primære forskningsartikler* til Nature, kunne vælge, om de vil udgive deres arbejde med abonnement ELLER Open Access.

Naturen er aktivt engageret i at blive et tidsskrift med fuldt åben adgang. De vil øge antallet af artikler, de udgiver Open Access, med det formål at blive et fuldt Open Access-tidsskrift. Ved at foretage denne overgang til åben adgang forpligter de os til principperne udviklet af cOAlition S. Et tidsskrift, der forpligter sig til denne proces, kaldes et Transformative Journal (TJ).

Forfattere skal muligvis tage visse skridt for at opfylde finansierings- og institutionelle krav til åben adgang. Hvis din forskning er støttet af en finansieringsgiver, der kræver øjeblikkelig åben adgang (f.eks. under principperne i Plan S), bør du vælge Gold OA-ruten. De vil så henvise dig til den kompatible rute, hvis det er muligt. Forfattere, der vælger abonnementsudgivelsesruten, skal acceptere vores standardlicensvilkår, herunder vores selvarkiveringspolitik. Disse standardlicensvilkår har forrang frem for andre vilkår, som forfatteren eller en tredjepart måtte hævde for enhver version af manuskriptet.

Redaktionel værdierklæring
Redaktionen af Nature tror på videnskabens transformative kraft og dens potentiale til positivt at ændre verden.

Som medlemmer af det videnskabeligesamfund er de forpligtet til at støtte forskning ved at kuratere, forbedre og formidle forskning, der er stringent, reproducerbar og virkningsfuld. De arbejder for at fremme åbenhed, gennemsigtighed og de højeste standarder inden for forskningskultur.

De tilbyder et uafhængigt forum til at rapportere og diskutere spørgsmål, der påvirker forskning og samfundet, og de arbejder med forskere på alle stadier af deres karriere for at forstå deres behov og fortaler for positive forandringer.

Nature mener, at videnskaben bør repræsentere alle. Derfor anerkender vi, at det er deres ansvar at arbejde hen imod at overvinde uligheder og fremme en kultur af mangfoldighed og inklusion i deres lokalsamfund.

Tak fordi du læste om Nature
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Nature kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.