Net Nanny

Alle anmeldelser

Net Nanny

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Net Nanny

Net Nanny har været en forældrekontrolsoftware i mere end to årtier. Net Nanny var en af ​​de første softwareudbydere, der tilbød forbrugerinternetfiltrering. Med avanceret dynamisk filtreringsteknologi er Net Nanny ikke kun en internetfiltreringsudbyder med hensyn til hastighed og effektivitet, men også den mest omfattende løsning på det utal af problemer forbundet med uønsket internetindhold og upassende brug.

Mere end en million forældre stoler på, at Net Nanny holder deres børn sikre online og i apps. Med Net Nanny Forældrekontrol kan forældre spore deres barnsplacering, administrere internetfiltreringsindstillinger, blokerewebsteder, se og blokereapps installeret på deres barns enhed, blokerepornografi, se onlinesøgninger og skærmtidsforbrug, modtage advarsler og rapporter, konfigurere en blokeringstid for apps og internettet, og endda slukke for internettet.

En løsning til virksomheder
Net Nanny tilbyder også en løsning til virksomheder, ContentProtect, der ikke kun beskytter virksomheder, men også hjælper deres team med at være mere produktive. ContentProtect er en virksomhedsløsning, der giver administratorer værktøjer til at få information om de computere og enheder, de administrerer. Dette inkluderer muligheden for at øge brugerens produktivitet ved at blokere adgangen til populære onlinesider og apps. Dette holder medarbejderne på opgaven og sparer ressourcer. Administrerende direktører, it-chefer og HR-teams i virksomheder af alle typer og størrelser kan forbedre driften gennem synlighed og kontrol.

Net Nanny' mission
Hos Net Nanny mener de, at forældreskab er det vigtigste job i verden, og vi giver familier vigtige skærmtidsværktøjer, indsigt og ressourcer i en teknologidrevet verden. Net Nannys forældrekontrolsoftware giver den bedste internetfiltreringsbeskyttelse, gennemsigtighed og indsigt i dine børns digitale vaner og kontrol over den skærmtid, forældre har brug for for at opdrage deres børn i den digitale verden.

Joey Thompson - Administrerende direktør
Som far til seks børn i alderen fra 2. klasse til gymnasiet har Joey og hans kone oplevet på egen hånd, hvordan smartphones og højhastighedsinternet øger udfordringerne ved at opdrage sunde børn: Da deres ældste børn var små, var der ingen smartphones, mens deres yngre børn er omgivet af dem. Hos Net Nanny fokuserer Joey på detaljerne, der driver produktudviklingen for at gøre Net Nanny til en fantastisk ressource for forældre til at forbedre hverdagen i familielivet og opdrage livlige børn. Som partikelfysiker af uddannelse forlod Joey den akademiske verden i 1998, da han og hans kone indså, at børn ville spise næsten hver dag. Siden da har han været serieiværksætter med stor erfaring inden for teknologi, økonomi og dataanalyse. Som mange andre hos Net Nanny sluttede Joey sig til virksomheden, fordi han så, hvordan Net Nannys teknologi kunne være med til at gøre en positiv forskel i verden.

Favorit Net Nanny-funktion: "At se, hvad mine børn leder efter! Måske troller de mig, men jeg elsker at se dem undersøge deres lektier eller finde ud af, hvordan de lærer en ny sang til deres band."

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Net Nanny?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.