NordPass

Alle anmeldelser

NordPass

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

T
Tobias E.
Som sædvanlig er NordPass Support fantastisk! Jeg var lige online med Martin, en NordPass-supporthelt, som hjalp mig med et problem, jeg havde. Nogle gange er det en lille rettelse, som let kan ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Martin du er min helt

  Som sædvanlig er NordPass Support fantastisk!

  Jeg var lige online med Martin, en NordPass-supporthelt, som hjalp mig med et problem, jeg havde. Nogle gange er det en lille rettelse, som let kan gå glip af, og det er her Micheal påpegede, hvad jeg havde savnet og ved hjælp af skærmbilleder viste mig, hvordan og hvor rettelsen var.

  Jeg finder skærmbillederne så nyttige! Disse skærmbilleder viser dig præcis, hvor du skal henvende dig for at løse problemet og giver et billede, som du kan følge senere, hvis du glemmer det. Hver samtale eller chat sendes til dig til fremtidig reference. Tak Martin!

  endnu engang tak Martin og på gensyn


Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

NordPass

NordPass går meget op i en sammenhængende og ligetil brugeroplevelse. De bruger brugervenlige UX-mønstre og praksis og tilpasser deres apps til native OS-standarder, så deres brugere nemt kan nå deres mål.

NordPass tror på, at mindre er mere, når det kommer til brugergrænsefladen. De fokuserer ubønhørligt på at designe klare, overskuelige og pixel-perfekte brugergrænseflader, så deres brugere kan få styr på produktets funktionalitet og interagere uden unødvendige gnidninger.

Hurtigere og bedre software og tjenester
Djævelen er i detaljerne. Fra kundekommunikation til hver enkelt kodelinje arbejder de på alle facetter for at forbedre produktet som helhed. NordPass åbner nye kommunikationskanaler, forbedrer det indhold, de leverer til deres brugere, og udnytter de nyeste teknologier til at optimere den bedste software og tjenester.

Sikrere og bedre sikkerhed ved design
Sikkerhed er i højsædet i alt, hvad de gør. NordPass designer deres applikationer ved hjælp af nul-viden arkitektur principper og udsætter dem for uafhængig sikkerhedstest, så deres brugere ikke behøver at tage deres ord for det.

NordPass tilbyder markant mere sikkerhed end din gennemsnitlige indbyggede browseradgangskodeadministrator. NordPass bruger avancerede krypteringsalgoritmer til at sikre sikkerheden i din adgangskodeboks og giver multifaktorgodkendelse for omfattende sikkerhed.

Derudover kan du med NordPass Premium drage fordel af avancerede sikkerhedsfunktioner såsom Password Health, Data Breach Scanner og Secure Item Sharing. Password Health lader dig opdage svage, genbrugte eller gamle adgangskoder, mens Data Breach Scanner lader dig finde ud af, om dine følsomme data er blevet afsløret i et datalæk. Endelig giver Secure Item Sharing dig mulighed for sikkert at dele dine adgangskoder og andre følsomme oplysninger med andre NordPass-brugere.

Er NordPass sikkert?
Ja. NordPass bruger kryptering i topklasse, automatisk sikkerhedskopiering og multi-faktor autentificering for at sikre, at alt, hvad du gemmer i din krypterede boks, er beskyttet til enhver tid. NordPass har med succes gennemgået en uafhængig sikkerhedsrevision af Cure53, en velrenommeret tredjepartsrevisor. Revisionen fokuserede på vores kryptografiske forudsætning, kildekode, NordPass-baggrundsapplikation og kodebase.

Hvordan bruger man NordPass?
Først skal du downloade og installere NordPass på din enhed. For den bedste oplevelse anbefaler NordPass at installere NordPass-browserudvidelsen, så du kan drage fordel af funktionerne til automatisk udfyldning og automatisk lagring, der hjælper dig med at udfylde legitimationsoplysninger og gemme nye adgangskoder med blot et par klik. Hvis du har brugt en anden adgangskodeadministrator før, kan du nemt importere alle dine eksisterende adgangskoder til NordPass via en CSV-fil. NordPass lader dig også opbevare dine kreditkort, sikre noter og personlige oplysninger sikkert og bruge den indbyggede adgangskodegenerator til at oprette nye, stærke og unikke adgangskoder for at beskytte dine foretrukne onlinekonti. Premium-funktioner som Password Health og Data Breach Scanner, hjælper dig med at identificere svage, genbrugte eller gamle adgangskoder og finde ud af, om dine personlige oplysninger nogensinde har været udsat for et databrud.

Fortæl om om din erfaring med NordPass
Har du også installeret NordPass på nogle af dine enheder, vil vi meget gerne hære om din oplevelse, så andre potentielle kunder også kan blive informeret omkring deres produkter og services. Husk din mening er vigtig for os, så giv den venligst fra start til slut.