NorthGuard

Alle anmeldelser

NorthGuard

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

NorthGuard

God kvalitet og troværdighed kan være svært at finde. Det kan ofte være et puslespil, at lede de rigtige steder. Hvis du leder efter viruspakker så du kan holde dine enheder sikre, så er der mange steder man kan kigge. Her kan Northguard komme en til gode, eftersom dette er et af deres fokuspunkter.

Om Northguard
Siden 2018 har Northguards fokus været på viruspakker, forskellige IT-løsninger og meget andet. Northguard er et cybersikkerhedsfirma, som har mange forskellige pakker til rådighed. Hvis du mangler noget mere sikkerhed på dine enheder, så kunne Northguard være en mulighed. Ved Northguard er der produkter som f.eks. viruspakker. Mangler du andre IT-relateret produkter eller tjenester? Så er der god sandsynlighed for at dette kan købes på deres side.

Produkter og tjenester
Northguard tilbyder flere forskellige slags produkter. Dette kunne f.eks. være antiviruspakker. Ved at bruge deres tjenester de har til rådighed, lige så vel som ved at købe deres produkter, så kan du være sikker på at du køber fra en virksomhed der er troværdig, med fokus på din sikkerhed. Jagten efter en virksomhed der har fokus på det rigtige, kan altid være kompliceret og tidskrævende. Dog er dette ikke et problem med Northguard, grundet det at de har fokus på cybersikkerhed. Så hvis du har brug for mere sikkerhed på dine enheder eller noget der kan holde dine enheder sikker, så skal du ikke at lede mere. Vil du gerne have fat i en antiviruspakke? Så kunne det være værd at kigge på Northguards hjemmeside. Hvis du leder efter noget anderledes, så kan dette samt meget andet også findes på deres hjemmeside.

Kundeservice og klager
Ofte så har man ting man er i tvivl om. Det kan dog være svært, at vide hvem man kunne spørge. Dette kan skyldes flere ting, men det kan ofte være svært at vide hvordan man overhovedet kontakter virksomhed. Har du brug for at kontakte Northguard kundeservice? Så kan de kontaktes ved at ringe til 70 20 60 65om mandagen til fredagen fra kl. 10:00-18:00. Det kunne dog være man hellere vil kontakte dem på en anden måde. Her kan de også kontaktes ved at sende en mail til kontakt@northguard.dk, hvor de normalt svarer inde for 24 timer. Information kan findes på deres hjemmeside, men hvis disse ting ikke giver den information du har brug for, så kan du bruge kontaktmetoderne nævnt før.

Anmeldelse
Har du haft erfaring med Northguard? Dette opfordrer vi dig til at skrive om. Du må skrive om lige det du har lyst til. Når du skriver om din erfaring, så kommer din anmeldelse til at være offentlig, hvilket kan hjælpe andre eftersom dette kan hjælpe dem med at vurdere troværdigheden af Northguard. Du kan vælge at skrive om flere ting. Hvordan er brug af produkterne? Hvordan var din erfaring med deres kundeservice? Dette og meget mere kan du skrive om. Er der noget andet der har haft en effekt, på din erfaring med Northguard? Så kan du også vælge at sætte ord på dette.