OfficeSuite

Alle anmeldelser

OfficeSuite

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

OfficeSuite

OfficeSuite er en kontorpakkeapplikation på tværs af platforme udviklet af MobiSystems. Den har versioner til Android, iOS og Microsoft Windows (PC) og tilføjer omfattende PDF-egenskaber til dens kompatibilitet med de mest brugte Microsoft Office-filformater. Softwaren har over 220 millioner downloads på Google Play og er blandt de bedste Android-virksomhedsapplikationer.

OfficeSuite er forudinstalleret på enheder af Sony, Amazon, Alcatel, Sharp, Toshiba, ZTE, Huawei, Kyocera og flere.

Historie
Softwaren blev først udgivet som en mobilapplikation på Palm OS i 2004 (inkluderer ældre MobiSystems-apps: Hurtig stavekontrol, Hurtigkontrol og Hurtigskrivning), efterfulgt af Symbian i 2005.

Indtil 2009 blev OfficeSuite hovedsageligt brugt som læser. Senere modtog MobiSystems en forespørgsel fra Sony om en Android-baseret kontorløsningsudvikling, men det var påkrævet på kun 12 uger. Tilsyneladende lykkedes det for udviklerne, og Sony forudinstallerede den nyudviklede OfficeSuite på alle deres Android-enheder i 2009.

Softwaren debuterede på iOS i 2013, og den første desktop-klientversion til Windows dukkede op i 2016.

Udover muligheden for at oprette forbindelse til enhver cloud-udbyder såsom Google Drive, Box, iCloud, OneDrive og mere, tilbyder OfficeSuite lagerplads i MobiSystems' proprietære sky: MobiDrive.

I 2018 blev appen udvalgt af Google til at være blandt de få til at modtage Android Excellence Award.

Softwareversioners funktioner
OfficeSuite er kompatibel med Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint og Adobe PDF-filer. OfficeSuite Pro er kompatibel med alt ovenstående og er i stand til at udskrive, konvertere PDF til Word, Excel, ePUB, gemme som PDF og kunne oprette adgangskodebeskyttede filer. Den har mulighed for at skifte spor.
OfficeSuite Personal/Premium er kompatibel med alt ovenstående, men det kan også tilføje kamerabilleder, PDF-anmærkninger, gemme som CSV og oprette betinget formatering i Excel. Den introducerer også funktionerne på tværs af platforme og gør det muligt for brugerne at installere OfficeSuite på alle de tre platforme (Android, iOS og Windows) ved at bruge et enkelt licenskøb.

Softwaren kan redigere og administrere filerne, samt formatere tekstskrifttype, farve, størrelse og stil, og har andre funktioner, der er fælles for office suite-software.

Understøttede filformater
OfficeSuite tilbyder fuld kompatibilitet med Microsoft-formater på alle platforme. Softwaren har også yderligere understøttelse af almindelige formater (der kan variere for forskellige platforme) og et PDF-modul, der gør det muligt for brugere at åbne, redigere og eksportere til PDF-filer, inklusive PDF-kamerascanning.

Om MobiSystems
MobiSystems har været en førende leverandør af mobil produktivitet og forretningsapplikationer i over 20 år. Deres løsninger udvider anvendeligheden af ​​mobile enheder på tværs af platforme, hvilket giver mulighed for forbedret desktop-grade produktivitet uanset placering.

Som udvikler af den prisvindende OfficeSuite betjener MobiSystems over 300 millioner individuelle og virksomhedsbrugere i 195 lande. OfficeSuite fører appdownloads og vurderinger i Google Play, Amazon App Store og Samsung Apps samt Apples App Store.

Det er en Google Play Editor's Choice, og den bedste app i virksomhedskategorien med over 350.000 anmeldelser. OfficeSuite er også PC Magazines Editor's Choice og InfoWorlds bedste Office-app til Android. MobiSystems blev grundlagt i 2001 og er helt privatejet.

OfficeSuite vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.