O&O Software

Alle anmeldelser

O&O Software

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

O&O Software

O&O Software GmbH blev grundlagt i 1997 i Berlin, Tyskland, af Oliver Falkenthal og Olaf Kehrer. Idéen til navnet "O&O" opstod tilbage i 1991 i form af O&O Systemtechnik GbR, en virksomhed, der tilbød softwarespecifikt til studerende, mens de to stiftere stadig studerede. Navnet "O&O" opstod spontant, da begge stifternes fornavne begynder med bogstavet "O". I 1998, den 10. februar for at være præcis, blev O&O Defrag V1.0 udgivet, og det firma, du ser i dag, blev født.

Førende producent af systemværktøjer
O&O er gennem årene blevet synonymt med "Værktøjer til Windows" og er nu en af ​​de førende producenter af systemværktøjer til Windows-operativsystemetmed kunder og partnere i over 140 lande. Som Microsoft Gold Partner (det højeste partnerniveau) er de i konstant kontakt med Microsoft og er på forkant med nye Windows-teknologier. De er en af ​​de meget få virksomheder i verden, der kan licensere deres produkter med Microsoft-baseret teknologi og dermed tilbyde en afgørende merværdi for kunden.

Det er grunden til, at 76 % af de virksomheder, der er noteret på DAX, bruger O&O-produkter, ligesom 43 % af virksomhederne, der er noteret i "Forbes 100 International". Utallige pressepriser bekræfter deres passion for deres kunder. Deres produkt O&O Defrag er for eksempel blevet kåret som Editor's Choice af den nationale og internationale presse gang på gang i løbet af de sidste par år og nyder godt af et fremragende ry hos både deres kunder og IT.

O&O Software's kunder sparer tid og penge
Deres mål er at give kunderne mulighed for at fokusere på de vigtige ting uden at spilde tid på at vedligeholde deres systemer eller bekymre sig om det. Det er derfor, de har udviklet adskillige værktøjer, der giver umådelig hjælp til ydeevneoptimering, datasikkerhed, sikkerhedskopieringafdata og gendannelseaftabtedata. Millioner af brugere sparer tid og penge hver dag takket være vores produkter, hvilket gør det hurtigere og nemmere at nå deres mål.

Og det er ikke kun erhvervskunder, de hjælper. De tilbyder også private brugere løsninger, der gør deres liv meget lettere i den digitale tidsalder. Disse omfatter for eksempel O&O MediaRecovery, et produkt, der gør det muligt at gendanne slettede billeder fra digitale kameraer – blot med et tryk på en knap.

Microsoft-partner og NATO-leverandør
O&O Software GmbH har været certificeret Microsoft Partner i 10 år. På grund af enestående resultater i udviklingen af ​​software til Windows, blev O&O udnævnt til en Microsoft Gold Certified Partner/ISV i 2003, den højest mulige udmærkelse for en uafhængig producent. Derudover har O&O licenseret dele af Microsoft Windows-operativsystemet til brug i dets datagendannelses- og datasikkerhedskopieringsprogrammer for at trunk en computer fra cd-rom, selvom der ikke er installeret et fungerende operativsystem på computeren.

O&O er også en af ​​de få europæiske softwareproducenter, der har indgået rammeaftaler med Forbundsrepublikken Tyskland og NATO om levering af deres software. Talrige medlemslande af NATO har allerede brugt O&O-produkter i mange år, både på lokalt og nationalt plan.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om O&O Software
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.