Own3D

Alle anmeldelser

Own3D

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Own3D

OWNOwn3D3D blev grundlagt i 2017 for at arbejde med streamere for at gøre verden af ​​livestreaming mere farverig. De tilbyder enhver streamer muligheden for at få det bedste ud af sig selv og deres stream.

Største Streamer Shop i hele verden
De tilbyder det største udvalg af overlejringer, emotes og paneler i hele verden. Med disse produkter støtter de streamere, så de kan fokusere på det, de elsker allermest: at streame og have det sjovt med deres fællesskab!

Hvert teammedlem supplerer Own3D med deres egne styrker. De er som en finjusteret gruppe fra en MMORPG, der deler den samme passion. Og en god gruppe har simpelthen brug for Tank, Healer, DD og tonsvis af potions for at få den næste sidste boss ned!

Dit eget stream
Own3D's team af gamere og streamere arbejder uendeligt på daglig basis for at give dig værktøjer, tjenester og produkter, der er køligere end en agurk. OWN3D.tv henvender sig til både ekspertstreamere og nybegyndere, som lige er ved at finde vej til denne herlige hobby. Uanset streamingplatformen (Twitch, YouTube, Trovo eller Facebook) eller softwaren på spil (OBS Studio, Streamlabs, StreamElements eller Bebo), kan deres produkter, værktøjer og tjenester uden tøven bruges til at øge din stream. Hvis du er en novice til at streame, skal du ikke bekymre dig. Deres gratis tutorials og produkter vil gøre din læringsrejse nemmere, så du kan streame på Twitch eller andre platforme som en professionel. Både begyndere og erfarne streamere kan vælge mellem deres brede vifte af stream-overlejringer, taleskærme, bannere, paneler, alarmer (animerede), lyde, abonnent-emotes, abonnentmærker, logoer, avatarer og endda websteder til streamere. De er stolte af at være den største udbyder af produkter og tjenester til streamere i hele verden.

Own3D opdaterer deres butik hver dag til din fordel, øger og forbedrer vores produkter, information og tjenester. Hvad venter du på? Tilmeld dig vores OWN3D-fællesskab, og de vil aldrig efterlade dig eller din stream hængende. Hvis du har spørgsmål eller bare vil have en sjov samtale, så besøg vores live chat. De er her for dig 24/7!

Own3D har bygget et stort netværk af streamere, og flere internationale eSports-hold kæmper om vores tjenester.

Own3D gør livet lettere
Mange streamere har dygtighed og en god forbindelse med deres samfund, men de mangler ofte viden inden for motion design, animation, illustration og lyddesign. Dette er normalt, og det er derfor, OWN3D eksisterer. De udfylder hullet mellem streamere, fællesskab og stream ved at give vores kunder højkvalitetsgrafik, der ofte fungerer som en tillidsbooster.

Lige meget om du bruger Twitch, Trovo, Facebook eller YouTube, har de noget for enhver smag. Hvis der er brug for teknisk hjælp, er deres muntre live chat-team tilgængeligt 24/7 med råd, handling og virtuelle cookies!

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Own3D?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring og dele den med andre læsere.