Panda Security

Alle anmeldelser

Panda Security

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Panda Security

Panda Security er en spansk cybersikkerhedssoftwarevirksomhed, der har specialiseret sig i at skabe produkter til it-sikkerhed. Det startede med antivirussoftware og leverer og udvikler nu også cybersikkerhedssoftware. Dette omfatter sikkerhedsprodukter og -tjenester til både virksomheder og hjemmebrugere og beskyttelsesværktøjer til systemer, netværk, e-mails og andre private oplysninger.

Oversigt
I 2005 var Panda Security den fjerdestørste antivirusleverandør på verdensplan med 3,2 % af markedspladsen. I november 2015 målte OPSWAT Panda Securitys markedsandel til 3,6 % Selskabet, hvis aktier tidligere var 100 % ejet af Mikel Urizarbarrena, annoncerede den 24. april 2007 salget af 75 % af dets aktier til den sydeuropæiske investeringsgruppe Investindustrial og private equity-firmaet Gala Capital. Den 30. juli 2007 ændrede virksomheden navn fra Panda Software til Panda Security, og Urizarbarrena blev erstattet af Jorge Dinares. Næsten et år senere, den 3. juni 2008, midt i et faldende salg, stemte bestyrelsen for at erstatte Dinares med Juan Santana, CEO. Santana trådte tilbage i september 2011 og blev erstattet af José Sancho som fungerende administrerende direktør.

Panda Security vurderes i januar 2018 af Gartner-analytikere som en Endpoint Protection Visionary. Teknologiske milepæle omfatter lanceringen af ​​sikkerhedssystemer, såsom SaaS-konceptet (Security as a Service) eller antivirusløsninger, der giver beskyttelse mod skyen (cloud computing) og er baseret på det, Panda kalder Collective Intelligence, en sikkerhedsmodel Panda introduceret på marked i 2007. Ifølge dens administrerende direktør er den største fordel ved denne sikkerhedsmodel, at den tillader automatisk scanning af trusler i stedet for de manuelle scanninger, der udføres af andre virksomheder.

Firmaet har datterselskaber i USA, Italien, Schweiz, Tyskland, Østrig, Belgien, Holland, Frankrig, Storbritannien, Sverige, Finland, Spanien og Japan.Derudover har det franchise i yderligere 44 lande. Det amerikanske datterselskab flyttede sit hovedkvarter til Orlando, Florida i 2009.

I slutningen af ​​2009 oprettede Panda Security et partnerskab med Web of Trust for at hjælpe med at bekæmpe virakrigen.

Panda var tidligere involveret i en retssag med en af ​​sine kanalpartnere, External Technologies, Inc. I 2013 fik Panda medhold i sin retssag mod External Technologies, og inddrev en dom på over 100.000 USD og fik sejr over alle krav, som External havde gjort gældende mod Panda. Den 3. august 2010 blev en ny kontorplacering i Menlo Park, Californien offentliggjort af Pandas administrerende direktør via hans Twitter-konto.

I 2012 var firmaet den tiendes største antivirusleverandør på verdensplan med 2,0 % af markedspladsen.

I marts 2020 annoncerede det Seattle-baserede netværkssikkerhedsfirma WatchGuard, at de indgik en aftale om at erhverve Panda Security.

Produkter
TruPrevent, som blev introduceret i 2003, er firmaets teknologier til proaktiv beskyttelse, i modsætning til traditionelle antivirusprodukter, som giver reaktiv beskyttelse. Det giver generisk beskyttelse mod mange af de teknikker, der bruges af ny malware, med politikker og regler, der er udviklet baseret på de nye sårbarheder, der dukker op dagligt. Collective Intelligence" er firmaets beskyttelsessystem til automatisk at detektere, scanne og klassificere malware i realtid, introduceret i 2007

Denne teknologi er implementeret i dets antivirusprodukter fra 2009 og 2010 til hjemmebrugere og i Panda Cloud Antivirus, som virksomheden har klassificeret som det første antivirus i historien, der giver beskyttelse mod skyen.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Panda Security
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.